Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Oktober 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.X. - 7. XI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Spomnite se na lansko leto. V spomin prikličite vse, kar želite imeti uresničeno čez deset, petnast let. (Lahko poskusite tudi drugače: Veliko laže je delovati iz spomina kot iz načrtov. - Predstavljajte si, da ste deset let starejši. Poglejte, kaj vse ste že uresničili. Naštejte si vse dosežke in rezultate, ki ste jih dosegli v zadnjih desetih letih in jih zapišite...) Kajti um - tako kot resnični svet, ne pozna preteklosti, niti prihodnosti. Kama - ta mesec vaša tesna življenjska sopotnica - pa vam pokaže vse, kar lahko dosežete že sedaj in v bližnji prihodnosti. Pokaže vam kaj delate dobro in prišepne takrat, ko niste na pravi poti. In, če niste dovolj pozorni, da bi slišali njen šepet, ko je potreba - tudi 'zakriči'!

Prava slika prihodnostiPočutje
3    6   5
Mesečna energija
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In čeprav je vaše počutje prava slika prihodnosti kot ste si jo naredili do sedaj - imate še vedno možnost, da vaše počutje, vašo moč in energijo še izboljšate. Seveda le, ko upoštevate karmične nasvete: Ti pa vas opozarjajo na disciplinirano življenje, kajti življenje se gradi tako kot zgradbo: košček za koščkom - vsak dan po malo. Tako zlahka popravite manjše napake, ki so nastale v preteklih dneh in se učite graditi lepše, boljše, bolj trdno in bolj harmonično telo, ki vam bo služilo v prihodnje in bo kos večjim naporom in izzivom in bo sposobno premagati večje težave, če se le-te pojavijo... Sedaj je torej pravi čas, da še izboljšate vaš življenjski stil tako, da je podporen vašemu telesu in vašemu srcu.

Gledališče v hišiLjubezen in odnosi

Kajti ravno sedaj prav doma lahko vidite kakšne odnose ste si zgradili. Sprejmite resnico. Kajti to, čemur se upirate - se bo dogajalo še bolj močno in še dalj časa. Kajti vzemite si čas zase. Kaj niste samo vi tisti, ki se vam dogajajo ti dogodki - ne glede na to, kje ste in kaj počnete? Kaj torej niste vi tisti, ki lahko z drugačnim sprejemanjem, z drugačnim ravnanjem spremeni resnico? Seveda ste. To vam sporočam že vse leto.  In to vam govori Karma...

Umerjanje…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Življenjski cilji. Ti, ki so vam ljubi in tudi tisti, ki jih s seboj prinašajo vaše navade (ki jih poznate ali pa ne in se jih niste pripravljeni - ali pa se jih ne znate znebiti) se sedaj uresničujejo vse bolj jasno in vse bolj nespremenljivo. Sedaj je skrajni čas, da okrepite vse, kar podpira to, kar si želite, kar hočete in naredite vse, da spoznate vaša prepričanja in navade, ki vas vodijo v svet, kakršnega si ne želite. Karkšnega nočete, a se uresničuje.  Odločite se. Naredite ta korak. Splača se.

Ostanite doma!Izlet. Potovanje. Selitev.

Ostanite 'doma' - gibljite se v okolju, kjer ste običajno!

Tukaj in sedajPregled

Vse pride k vam. Sprejmite vse, ki pridejo k vam. Prisluhnite jim. In sprejmite tudi vse dogodke in se zavedajte, da ste vi tisti, ki ste jih priklicali. Vprašajte se: Kako? To je vaš karmični mesec. Vse, čemur se upirate, bo močnejše in bo trajalo dalj časa. Kako lahko pričnete delovati, da boste v skladu sami s seboj? Oktober je učenje iz življenja. Karma vam pove vse. Naravnost, brez dlake na ‘jeziku’.

Vrtinci dogodkov v vrtincu življenja