Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Oktober 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.X. - 7. XI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Mesečna energija

September je bil kar 'napet'. Soočeni ste bili z vedno novimi izzivi, ki ste si jih servirali in dostikrat tudi sprejemali in tako prispevali k temu, da se nikakor niste mogli spočiti. Pričeli ste z novimi aktivnostmi, ki vam oktobra že prinašajo nove, zaželene rezultate. Seveda le, ko pozorno izpolnjujete obljube in disciplinirano opazujete vse, kar se dogaja tu - na dlani - namesto, da bi zrli v daljno prihodnost. Kajti ravno izziv, da vam je daljna prihodost bolj pomembna od sedanjosti vam lahko 'ukrade' to, kar je za vas najbolj zaželeno.

Počutje in zdravje2    5   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Če ste prejšnji mesec pričeli novo pot za izobljšanje počutja - čestitam. Že sedaj, oktobra čutite krepke spremembe na bolje. - Če tega še niste storili, je sedaj še vedno dober čas, da stopite na pot podpore vašemu bitju. Pa čeprav se s tem sedaj še ne počutite bolj svobodni. Kajti bolje je narediti korak k disciplini zato, da ste močnejši, da je vaša energija večja - kot pa kasneje odstopiti vso svobodo zato, da preživite...

Nadaljujte z uresničevanjem vaših sanj…Ljubezen in odnosi

Kajti vaše (resnične) sanje (ko so vam všeč ali pa ne) sedaj zares živite. Karmično leto je čas, ko se vam vse, česar se bojite in vse, kar si zares želite - materializira - uresničuje. Sedaj vidite kako velike (majhne) so vaše sanje v resnici. Naj bo to za vas budnica! Povečajte, napihnite, obarvajte vaše sanje na lepše, na boljše. To lahko naredite le tako, da izboljšate odnos do vas samih. Kajti tako se izboljša, polepša tudi odnos do drugih. In vaš partner vam je pri tem lahko v veliko pomoč - ko mu zaupate, da si želite narediti odnos lepši, bolj harmoničen, večji, boljši in še bolj zadovoljujoč. Ko povabite partnerja, da pri tem sodeluje. Brez skrbi. Zagotovo izziv zagotovo sprejme tisti, ki vas ljubi.

Življenjski cilj. Osebna sreča!Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ste že kdaj srečali nesrečnega človeka, ki osrečuje druge, pa ni klovn? Le nasmeh lahko prikliče nasmeh. Le srečni osrečujejo druge. In, ker ste velik pomagač, boste lahko osrečili druge le tako, da ste srečni vi sami. In vi ste lahko srečni, ko uresničujete vaše življenjske cilje. In ti zagotovo niso tisti, ki so vam jih narisali drugi, mar ne? Odločno torej stopajte po vaši poti.
 

 Vse je - ‘tik pred nosom’Izlet. Potovanje. Selitev.

Ne izleti, ne potovanja niti selitev za vas letos niso posebej priporočljiva. No, kljub temu je bolje, da se premaknete kamorkoli kot nikamor. A nikamor za dalj časa. Edini dve smeri, ki sta v tem času za vas ugodni sta jugozahod in severovzhod. Potujte mirno. Vedno imajte s sabo vse dokumente in denar. A naj bodo na varnem.
 

 Pozorno z dokumentiPregled

Zanimiv mesec je z vami. Karma se vam kaže predvsem na področjih, kjer še nimate urejenih zadev z okolico. Tako je sedaj lahko na vrsti sodišče, razne komisije, odobravanje kreditov, dovoljenj itn. Bodite zelo pozorni pri urejanju tekočih zadev. Predstavljajte si  prihodnost kot, da se uresničuje sedaj, tukaj in imejte oči in ušesa odprte tudi za vse, kar se dogaja prav tukaj in sedaj.

Bolj sproščenoNaprej - k sebi!