Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Oktober 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.X. - 7. XI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

1    4   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
(Pred)Zadnji rok za  'skok'Mesečna energijaNervoza in hitrostPočutje in zdravje

Hitri ste dovolj, zato se zlahka upočasnite. Bolj pomembna od hitrosti je vaša iniciativa. Ni pomembno torej, da reagirate hitro - pomembno je, da 'ujamete' čimveč dejstev; ujamete čimveč priložnosti in možnosti. To pa se gotovo ne bo zgodilo, če boste lovili prvo priložnost, ki se vam prikaže, saj drugih ne boste niti videli, kaj šele ujeli. Na ta način pa boste ohranili tudi več energije, ki jo potrebujete. Kajti vaše telo potrebuje energijo in moč, da je vaše telo dobro prekrvavljeno, prehranjeno in v ravnovesju, ki za vas pomeni dobro počutje. Da bi takšno počutje ne le ohranjali, temveč, da ga gradite je pomembno, da preko celega dneva pijete čisto izvirsko vodo; da si privoščite vsaj pet lahkih obrokov - če je le mogoče naj bo hrana rastlinskega izvora in naj vsebuje čim manj maščob. Izognite se mleku in mlečnim izdelkom.

Odličen čas za nove začetke!Ljubezen in odnosi

Začnete lahko z izboljševanjem odnosa do vaših bližnjih. Do vaše družine, do vašega partnerja. Da bi to dosegli, pa je nujno, da spremenite, izboljšate odnos do - sebe. In zelo dolgo ne bo boljšega časa za začetek kot je prav letošnji oktober.

Če partnerja imate - lahko odnos izboljšate. Če partnerja nimate, je to odličen čas, da ga spoznate. Kajti v vašem življenju se pokaže kopica novih obrazov še nepoznanih ljudi. Vendar je tu ena zanka: Čeprav spoznavate veliko novih ljudi, noben od teh ne bo ostal v vašem življenju prav dolgo časa, če ne boste naredili prvega koraka. Da. Vi morate biti tisti, ki tistim, ki so vam všeč pokažete, da bi jih radi bolje spoznali. In, ko jih bolje spoznate, ste zopet vi tisti, ki jim morate jasno pokazati, da si želite, da bi šli del življenja - ali pa nadaljevanje vašega življenja - skupaj z njimi.

Za kaj; za koga; za kakšno življenje vam bije vaše srce?Denar, posel, služba…

Če razmišljate o 'službi', lahko tale delček kar preskočite. Tu vam želim pokazati in prišepniti o vaših srčnih željah. O tem, kar vas izpolnjuje. O tem, kar vam ne pomeni delovni čas, temveč veselje in radost, ko opravljajte aktivnosti, ki zapolnjujejo vaše življenje. In kot sem vam povedal že na začetku - družba vam teh rešitev ne ponuja. Vi ste kreator vašega življenja in le vi lahko svetu ponudite vašo enkratnost. In sedaj je skrajni in skoraj zadnji čas, da to storite.

 

 Res je takoIzlet. Potovanje. Selitev.

In, če se je zato, da bi uresničili vaše življenjske cilje, potrebno seliti imate oktobra dve res ugodni smeri za selitev. (Pokličite me, da jih res dobro dogovoriva). Imate pa dobre smeri tudi za potovanja proti severozahodu, proti jugu in proti severovzhodu. Na noben način pa si ne privoščite poti v smeri vzhod - zahod in v nasprotni smeri. Niti za kratek čas ne.

Super priložnosti…Pregled

Le malokrat v življenju se vam bo ponudilo toliko enkratnih in odličnih priložnosti za nove začetke kot prav oktobra letos. Prednost odločitve sedaj je v tem, da boste imeli čez nekaj let za seboj že dober del poti k vašim pisanim, harmoničnin in radostnim življenjskim ciljem in kar nekaj let življenja, na katerega boste lahko pogledali z veseljem, ki vam bo dalo energijo tudi za naprej. Ostanete pa lahko seveda tudi tu - kjer ste. Če ste že na pravi poti - čestitam. Če pa niste, boste čez leta skesano pogledali nazaj in si rekli: "Ko bi le tedaj vedela, kako pomembna je odločitev...!

Saj veste. Če ne. Čemu torej čitate predvide, če jim ne verjamete! Prečitajte kakšnega za prejšnja leta, pokličite me - pokažem vam na preteklost, da boste verjeli v prihodnost in naredili prave korake sedaj, ko so okoliščine za vas super ugodne...

Če se v preteklih letih in mesecih še niste popolnoma iztrošili z iskanjem rešitve, ki vam jih ponuja družba (in je seveda niste našli), zdaj v sebi čutite močno energijo, ki vas žene naprej. Naprej k nečemu, kar ne poznate, K nečemu, kar še ne obstaja. K nečemu, kar lahko ustvarite le vi, ko ste toliko prisebni, da znate vzdrževati osebno energijo - telo, čustva, komunikacijo - na nivoju, ki vam omogoča prodor do vašega življenjskega cilja. Vztrajajte. Ste tik pred prodorom...