Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: November 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XI. - 6. XII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

9    3   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vse, kar se vam zgodi v tem času, se zgodi hitro in ‘nepričakovano’. Nepričakovano le, če ne berete ali ne verjamete predvidom. Pa vendar, če ste novembra občutili le rahel nemir v vašem prsnem košu, v glavi ali kjerkoli drugje v telesu, veste, da je to, kar vam pripovedujem, resnično. Zato se sprostite, bodite mirni. Vsak dan si privoščite miren sprehod, dovolj spanja in lahko, ne preveč začinjeno hrano; izognite se alkoholu in vsem poživljajočim pijačam.

Novi začetkiLjubezen in odnosi

November je za vas mesec novih začetkov. To lahko pomeni nov začetek z obstoječim partnerjem ali pa nov začetek s človekom, ki ga še ne poznate, ki ga boste te dni šele spoznali. Seveda pa je le malo možnosti, da bi ti ljudje prišli k vam. Vi morate v svet in vi ste tista oseba, ki mora narediti prvi korak, da se vaše življenje prične razvijati v želeni smeri. Izkoristite ta odličen čas.

Akcija - po načrtihŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Kot veste, sem vas že mnoga pretekla leta in tudi oktobra skušal pripraviti do tega, da se pripravite na ta čas, ki vam ponuja enkratne priložnosti zanove začetke na vseh področjih vašega življenja - torej tudi v poslu. Vsak dan se vam kaže kopica priložnosti, na vas pa je, da naredite prvi korak. Da pokažete vašo željo in zavzetost, da bi to dosegli.  In Svet se zaroti k vašemu uspehu. Storite to.

Domače okoljeIzlet. Potovanje. Selitev.

Zato, da bi ‘ujeli’ nove možnosti in priložnosti, vam ni potrebno potovati nikamor. Vse se dogaja tu, kjer živite in delate.


Sicer pa novembra nimate nobene ugodne smeri za potovanja. Celo nasprotno. Mnoge smeri so popolnoma nezaželene. Tako je dobro, da ostanete ‘doma’, vendar ne v stanovanju. Gibljite se v okolju, kjer živite običajno.

Vi ste na vrsti. Naredite prvi korak. Vedno.Pregled

Predvid za november je podoben kot predvid za letošnje leto in za mesec februar 2016. Vendar je vse, kar vpliva na vas močnejše. Natančno ju preberite in v sebi poglejte, kaj lahko naredite boljše…


Verjamete ali ne, vendar se vaše življenje šele začenja. Ne glede na to, koliko let imate in kje ste na življenjski poti, se vam sedaj ponujajo priložnosti, da dosežete vaše sanje. A vi ste tisti, ki morate storiti prvi korak, ko hočete doseči razvoj v smeri vaših sanj: V vsaki situaciji in vedno.

Nervoza, srce, oči, jetra…PočutjeNov(r)e priložnostiMesečna energija

Ste pozorno prečitali predvid za pretekli mesec? Najbrž ne. Le redki med vami si vzamete čas, da ste pozorni na vsako besedo, na vsako povezavo in na skrite vrstice in skrite misli, sporočila, ki vam jih pošiljam skozi te predvide. In sedaj veste. Novembra res nimate časa, niti energije, da bi zapravljali čas za stvari, v katerihne vidite pomena za vas. In ravno v tem se skriva moč, ki vam lahko pomaga do uspeha. Prehitro in ihtavo delovanje vas odvrne od prave smeri in dobrih rešitev. Raje hitro mislite in počasi delujte kot pa obratno...