Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: November 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XI. - 6. XII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

7    1   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Telo - od pasu navzdol je v tem času najbolj obremenjeno. Ledvidi, križ, sečila, spolni organi, kolki, nogi, pa tudi kri so organi, ki so v tem času izpostavljeni energijski preizčrpanosti. Tako ste vi tisti, ki vas mora ‘srečati pamet’, da spremenite vaš življenjski stil tako, da je podporen vašemu telesu. Sedaj je pravi in skrajni trenutek, da vsak dan namenite vsaj petnajst minut sebi v tišini, miru in mirovanju. In - verjamete ali ne, teh petnajst minut (petkrat na teden) vam da več energije kot jo imate sedaj!

RavnovesjeLjubezen in odnosi

Letos ste opazili, da v ljudeh opazite več kot mnogi opazijo sami na sebi. Skratka: vi lahko opazujete malodane vse njihove čakre, medtem, ko mnogi ne vedo niti, kar govorijo in kako se obnašajo, kaj šele, da bi poznali razloge, ki poganjajo njihova dejanja. Pa vendar takšna jasnovidnost ni vedno prijazna do vaših bližnjih. Uprabljajte jo previdno in v sprejemljivi meri.

ZvestobaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Še vedno imate kopico priložnosti, ki se vam pokažejo ‘od nikoder’. Vendar se vam dogajajo tudi situacije, ko izgubite skorajda vse, kar ste pridobili tik pred kratkim.  Sedaj lahko vidite, kateri poslovni partnerji so  zvesti vam in hkrati tudi, katerim ste zvesti vi. Negujte zvestobo v sebi, med ljudmi in med poslovnimi partnerji. Prihajajo časi, ko vam bodo le-ti ‘reševali življenje’.

Potovanja znotrajIzlet. Potovanje. Selitev.

Tako je. Potovanje po svetu za vas novembra ni zaželeno. Kajti nimate odprte prav nobene ugodne smeri. Vendar pa je to odličen čas za potovanje znotraj vašega uma. Čas, ki ga namenite potovanjem kamorkoli in kadarkoli, ko ste sami, v tišini, miru in mirovanju. Prav na teh potovanjih najdete to, kar manjka v vašem življenju. Srečno

Začetek transformacijePregled

Predvid za november je podoben kot predvid za letošnje leto in za mesec februar 2016. Vendar je vse, kar vpliva na vas močnejše. Natančno ju preberite in v sebi poglejte, kaj lahko naredite boljše…


Časi se spreminjajo in spreminjate se tudi vi sami. S tem pa se spreminja tudi vaš pogled na svet in še več - vse doživljanje tega sveta. Pa je to le začetek obdobja, ko se popolnoma spremenite - pa čeprav temu sedaj morda ne verjamete. Tako vsak dan posvetite nekaj časa - vsaj petnajst minut -  sebi v tišini, miru in mirovanju. Saj se najbrž že zavedate, da vaš ‘zunanji’ svet gradite ‘znotraj’.

Ogledalo na vodi

Prav razvajeni ste že od vpliva energije, ki na vas vpliva od leta 2009 naprej. Ste pa letos mnogi opazili, da se življenje na mnogih področjih ne premika več vedno v ugodni smeri za vas. Vaša prizadevanja mnogokrat zvodenijo in okolica ima do vas nenavadne, včasih nemogoče zahteve. Takšne situacije pa se utegnejo novembra še ‘namnožiti’. Pa vendar vam energija vode prinaša tudi marsikaj dobrega. Posebej, ko živite dober, telesu in duhu podporen življenjski stil. In svet v katerem živite, je vaše ogledalo, v katerem lahko ta življensjki stil opazujete.

Od pasu navzdolPočutjeMesečna energija