Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: November 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XI. - 6. XII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

6    9   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

To, da ste popularni, da imate lahko neverjetne uspehe, da vas lahko doleti celo naval sreče in uspeha, pa ne pomeni, da imate vedno dovolj energije. Ne. Kajti nimate poti, ki bi vodila naravnost v uspeh in bogastvno. Vsaj večina ne. Le redki srečneži med vami s seboj nosite telesno energijo (drugačna od osnovne energije KI), ki je takšna, da moč vijoličnega ognja trasformira v energijo, s katero zlahka dosežete uspeh in ostanete krepki in zdravi.

Bodite le tam, kjer imate kaj početiLjubezen in odnosi

Življenje vam teče bolj lahkotno. Mnogi ljudje se zanimajo za vas in doživite lahko prenekateri uspeh. Tako postanete bolj sproščeni in lahkomiselni. Morda pozabite na vaše obljube, ki ste jih dali vašim bližnjim in vašemu partnerju. Nikar tako! Čas, ko vam stvari tečejo dobro, je modro izkoristiti za izboljšanje odnosov. Zavedajte se, da je vaš partner pomembnejši od priložnostne druščine, ki jo srečate pri znancu. Pa ni nič narobe, ko se družite, zabavate ali vzpostavljate poslovne stike. Nikakor. Vendar to druščino zapustite takoj, ko tam nimate več kaj početi. Raje se družite z ljudmi, ki vas imajo radi, ki vam vedno poklanjajo pozornost  z drobnimi deli.

PredvidŽivljenjski cilji, posel, služba, denar…

Novembra - tako kot letos vse leto, lahko imate nekaj večje uspehe v vašem poslu kot običajno. Posebej to velja, če ste v vašem poslovnem življenju vzpostavili disciplino in si pridobili dovolj velika znanja o vaši branži; če ste dovolj agilni in se na zahteve odzivate čimprej - takoj ali najkasneje v oseminštiridesetih urah. Še vedno pa na vas vpliva energija, zaradi katere imate večjo moč, vendar zaradi katere hkrati niste vedno pravilno razumljeni. In, če je november lahko mesec napredovanja, uspehov, itn. Je to predvsem čas, ko vidite, kakšno je lahko vaše življenje leta 2018 in naprej.

Domači krogiIzlet. Potovanje. Selitev.

Slavo dosegate predvsem med ljudmi, ki vas poznajo. Tako november ni čas, ki bi bil za vas ugoden za potovanja. Če pa se menite v tem času seliti, za vas tokrat obstaja le ena ugodna smer: Jugovzhod. Vendar le do 5. decembra. Pohitite torej.

 

Sejem življenjaPregled

Predvid za november je podoben kot predvid za letošnje leto in za mesec februar 2016. Vendar je vse, kar vpliva na vas močnejše. Natančno ju preberite in v sebi poglejte, kaj lahko naredite boljše…


Intenziven čas. Pomembno je, da ste vedno točni in urejeni. Še pomembneje pa, da ohranite mirno glavo in vsako vašo možno odločitev najprej v mislih preskusite in se šele nato odločite. Delujte mirno in prizemljeno. Dovolj časa imate, ko se ukvarjate le s stvarmi, ki zadevajo vas. In nikar ne trošite časa tam, kjer nimate kaj početi. November je lahko čas uspeha in sreče, vendar pozorno in v okviru dovoljenega peljite skozi semafor - le ob zeleni luči!

Na odruEnergijaPočutjeMesečna energija

Letos vas opazi prav vsak. - Ste na odru. Letos imate možnost preskusiti mnoge življenjske situacije brez večjih posledic na vaše življenje -razen, da si pridobite izkušnje, ki jih je modro uporabiti v vašem življenju od sedaj naprej. In mesec november je v tej energiji še močnejši. Sedaj ste v hiši, ki vam lahko da slavo in uspeh, denar in zaupanje, prijatelje in sovražnike. To je čas, ko se lahko razkrije katerakoli vaša lastnost in katerokoli vaše delovanje. - Sedaj ste na odru. Moderno povedano: 1. na Youtube-u.