Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: November 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XI. - 6. XII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

5    8   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Že dalj časa opažate področja vašega počutja, ki vam niso všeč, ki se ne razvijajo v skladu z vašimi pričakovanji. Vendar pričakovanja niso dovolj. Pomembna so dejanja. Le to, kar ste spremenili v vaših dejanjih, se dejansko spreminja tudi v vašem življenju. In življenje vas opozarja, da je skrajni čas za spremembo žvljenja v takšni smeri, da podpirate počutje in zdravje na vsakem koraku. Situacija se ne bo izboljšala hitro. Vendar se bo. Če pa ne boste naredili nič, se bo krepko poslabšala.

Novo življenjeLjubezen in odnosi

Letošnje leto vam prinaša kopico ‘ločitev’.  Celo z vašim dolgoletnim partnerjem. Lahko se ločita za vedno, lahko pa pričneta živeti novo, spremenjeno in obema bolj ugodno življenje. Vendar je odločitev na vas. Zato ne sprašujte veliko. Odločite se in ustrezno reagirajte. Nagrada bo velika.

Iskrenost in močŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar

Kot že omenjeno, je november čas, ko čutite vsa nezadovoljstva v vašem življenju. Tako je pomembno, da ste iskreni do sebe in si priznate resnico, ki jo čutite vsak dan. Resnica z zvezi s ‘službo’, poslom, branžo v kateri delujete, s sodelavci in s poslovnimi partnerji.

Ko si iskreno priznate vaše želje in vaša nezadovoljstva in se vprašate, kaj hočete delati v prihodnosti - hitro dobite pravi odgovor. In ne bo trajalo dolgo, da boste zamenjali podjetje, posel ali celo branžo…

Sever - JugIzlet. Potovanje. Selitev.

Na jugu vas čaka posel, zaslužek, denar in zanesljivi ljudje. Ko se vračate, se zgodi isto, kot bi potovali na sever. Tako bodite zelo pozorni na sledeče besede: S potovanjem na sever se izpostavite zabavi, lahkotnemu, morda celo lahkovernemu in praznemu  življenju in prav lahko se zgodi, da se z lahkovernostjo izpostavite kriminalnim dejanjem, ki vam lahko ogrozijo celo življenje.  Izogibajte se potovanjem v druge smeri, kajti ne prinašajo vam prav nič dobrega. Bolje je, da ostanete ‘doma’. Torej se gibljite v okolju, ki je za vas običajno.

Izbruh vulkanaPregled

Predvid za november je podoben kot predvid za letošnje leto in za mesec februar 2016. Vendar je vse, kar vpliva na vas močnejše. Natančno ju preberite in v sebi poglejte, kaj lahko naredite boljše…

Izbruh vulkana za ljudi, ki živijo v njegovi bližini ni dober. In ta mesec ste kot vulkan. Nemir, ki se kuha v vas lahko hitro naraste do te mere, da izbruhne v navdušenje ali v jezo. Pa to ni v nobenem primeru dobro in ne zaželeno. Niti za ljudi, ki živijo v vaši okolici, še manj za vas same. Tako vedno ohranite mirno kri in hladno glavo. Ko pa vas okolica ne razume, naredite to, kar je za vas največji izziv - poprosite jo za pomoč.

Preobrat.

Neverjetno. Vse delate kot običajno ali pa še boljše kot običajno, vendar so rezultati komajda ustrezni vloženi energiji. November res ni prijazen čas za vas, saj se vse preobrača. Zapuščajo vas mnogi ljudje in vaše življenje je podobno selitvi. Ne le selitvi v nov kraj. Podobno selitvi v drugo deželo, drugo kulturo, kjer vas nihče ne razume, ne sprejema vaših prizadevanj in vas postavlja na stranski tir. To je čas, ko se točno zavedate, kaj je tisto, česar v vašem življenju nočete.  Tako se pojavljajo nezadovoljstva, ki pridredjo na dan kot vulkan. Močno in nepričakovano, brez prave napovedi.

PočutjeSedaj gre zaresMesečna energija