Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: November 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XI. - 6. XII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Obljube, pravila, red in disciplinaPlačilo
3    6   6
Mesečna energija

Res je: To, kar vas včasih rešuje, vas sedaj bremeni. Preštevilne obljube vam ne dajo dihati, saj ste vi tisti, ki morate obljubljeno izpeljati. Je pa november tudi čas plačila. Plačila za vse tisto, k čemer služite za življenje in za vse tisto, kar počnete doma ali v svetu.  Plačani ste prav za vse. In plačani ste točno toliko kot je vaše delo vredno. Plačani ste z obveznostmi in z denarjem. Plačani ste z zdravjem in z boleznijo -  z vsem tistim, v kar ste vlagali vaš čas in energijo in s tistim, kar bi morali početi, a niste. Kajti ni res, dana vrtu, kjer ne zasejete nič, nič ne zraste.  - Zraste plevel!

Počutje
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Letošnje leto je za vas leto plačila. In tako kot to velja na vseh drugih področjih, velja tudi pri stanju vašega telesa in pri počutju. Če ste že vrsto let pozorni na zdrav življenjski stil in ga disciplinirano vzdržujete, obstaja velika možnost, da ste krepki, čili in zdravi. Če zanemarjate sebe in zdravo življenje, pa so sedaj prišle na plan posledice vašega delovanja v obliki različnih težav in neželenih situacij vašega telesa. Čeprav sedaj lovite zadnji vlak, je še čas, da izboljšate vašega počutja s preprostim, pravim načinom življenja, ki se ga da opisati v petih točkah: Spanje, počitek, čustva, gibanje in hrana.

Prijaznost zmagujeLjubezen in odnosi

Ne. V tej energiji ni lahko biti prijazen do okolice, pa čeprav do tistih, ki jih imate najraje. Obremenitve, ki ste si jih nabrali, jemljejo veliko količino vaše energije in ni vam vedno lahko misliti na vse, kar še imate v planu do konca dneva. In ravno v tem času, ko ste zbrali vso energijo na pomembni nalogi, vas vaši ljubi ‘potrebujejo’ za vas čisto ‘nepomembne’ stvari. - A to se dogaja ravno zato, ker čutijo vašo pozornost in tudi oni bi radi bili deležni te vaše pozornosti in ljubezni. Tudi vam bi prišlo prav nekaj časa, ki ga preživite v objemu ljube osebe. Zato namenite nekaj časa tudi za to.

Opravite svoje delo, vključite pomagače…Življenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Do uresničitve prihaja kopico zadev, v katere ste v preteklih mesecih in letih vložili vašo energijo, interes in delo. Morda ste na nekatere stvari že pozabili in nekatere postavili na stranski tir. Kljub vsemu je seda čas, ko dobivate to, kar ste si zaslužili. In to je čas, ko lahko z dokončanjem teh del tudi v resnici zaslužite: denar, nove posle, zaupanje, pogodbe... In, če je teh nalog preveč je prav, da modro izberete tiste, ki jh opravite sami: tiste, ki jih zaupate vašim delegiranim pomočnikom in morda tiste, ki jih boste zavrgli. Za uspeh se morate prav gotovo dobro organizirati. Ni časa za zabavo...

Ostanite doma!Izlet. Potovanje. Selitev.

Na vzhodu vas čakajo slava, uspeh in denar - vendar le, če ste bili v preteklosti pozorni na vse dokumente, pogodbe in dogovore, ki ste jih naredili. Seveda morajo biti tudi na pravem mestu. Ravno tako kot denar. Kajti zatakne se vam lahko ravno pri dokumentih o preteklih sodnih in finančnih postopkih in pri denarju. Tako preden greste na pot na vzhod, najprej uredite vse potrebno tako kot mora biti, sicer se zatakne ob vrnitvi. Pri potovanju na zahod je situacija lahko podobna, vendar so dokumenti pomembni že ob startu. Če je vse urejeno, vas ob povratku čaka uspeh.

Opravite obljubljenoPregled

Predvid za november je podoben kot predvid za letošnje leto in za mesec februar 2016. Vendar je vse, kar vpliva na vas močnejše. Natančno ju preberite in v sebi poglejte, kaj lahko naredite boljše…

Spomnite se vsega, kar ste obljubili - predvsem sebi. Opravite vse to. Izpolnite vse obljube, ki ste si jih dali v preteklih mesecih in letih. Za to boste morda morali zaprositi za pomoč in narediti korake, ki niso lahki. A vi se jih v danem trenutku točno zavedate. Nareite to.