Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: November 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XI. - 6. XII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

2    5   5
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Karma vam natančno prikaže tudi splošno stanje vašega telesa in duha. In, verjamete ali ne: karmi se splača prisluhniti in takoj spremeniti življenje na takšen način, da podprete to, kar ste in vašo energijo, vaše počutje in zdravje. Sedaj je še čas, da stopite na pot, ki vas krepi in ki vas iz dneva v dan dela močnejše, bolj odporne, bolj zdrave. Seveda pa je odločitev vaša. Samo pot k zdravniku je premalo. Potrebna je vaša prava sprememba....

Odprite srceLjubezen in odnosi

Srce odprite in imejte odprto. Ves čas. Brez izjeme. Kajti odprto srce polno ljubezni do vse vaše okolice vam pričara ‘čudeže’ tako, da vam karma vse prikaže, pove in demonstrira na karseda priljuden in prijazen način. Odprto srce vam omogoča, da prej sprejmete in dojamete sporočila življenja, da se učite hitreje in bolj blago, a iskreno komunicirate s soljudmi, ki so vam prav zato pripravljeni pomagati. Kajti tam, kjer želite pomagati - prav tam ste vi tisti, kii pomoč potrebuje. Sprejmite jo.

Drobne, a pomembne izboljšaveŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

To ni čas za zamenjavo službe ali posla. Nekateri ravno ob tem času menjajo delovna mesta ravno zaradi nezadovoljstva na obstoječem prostoru. Pa jim to ne pomaga za dolgo. Kajti prilagajanje na novo okolje jim začasno zamegli jasnost pogleda na življenje. In tako si sami zameglijo pomen karmični sporočil in se učijo počasneje. Raje pojejte ‘knedl’, ostanite tu, kjer ste in se učite. Plačilo pride.

Ostanite ‘Doma’Izlet. Potovanje. Selitev.

November za vas ni čas za potovanja, niti za selitev.  Gibljite se torej v okviru prostora, kjer se gibljete običajno. Nobene daljše poti niso zaželene in vam prinesejo posledice, ki si jih zagotovo ne želite..
 

 Zaupajte sebi v srcuPregled

Predvid za november je podoben kot predvid za letošnje leto in za mesec februar 2016. Vendar je vse, kar vpliva na vas močnejše. Natančno ju preberite in v sebi poglejte, kaj lahko naredite boljše…

Predvsem se zavedajte, da je to vaš karmični mesec. Karma vam skozi življenje pokaže, pove in demonstrira vse, kar morate vedeti, predvsem pa to, da verjemite vase in se zanesite na notranjega vodjo v vašem srcu. Zaupajte življenju in življenje vam bo zaupalo več in vas nagradilo z vsem, kar potrebujete.


KarmaZaupajte sebiMesečna energija

Čeprav se nekateri ustrašijo besede ‘Karma’, to res ni tako hudo kot se zdi. Pravzaprav je to učilnica življenja. To je čas, ko vam vsa okolica daje točna navodila o tem, kako živeti, da dosežete življenjske uspehe. November je za vas torej ‘učilnica življenja’. Le prisluhniti je potrebno življenju in vašemu lastnemu srcu. In, ko greste po poti vašega srca, se uredi prav vse in vse se postavi na pravo mesto.

Počutje in zdravje