Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: November 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XI. - 6. XII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

1    4   4
Mesečna energija

Letošnji november je čas, ko so močno obremenjena vaša jetra in žolč. To sta vaša organa, povezana s samozavestjo in odločnostjo. Povečana energija in moč vam povečujeta vašo samozavest. Vendar to ni dovolj. Prav sedaj je čas, da jo zavestno gradite sami. Da se odločite za aktivnosti in dejanja, ki vašo samozavest gradijo iz trenutka v trenutek - vsak dan. Na žalost je le malo tistih, ki samozavest znajo graditi -  s preprostimi in zanesljivimi aktivnostmi, ki jih izvajajo prav vsak dan. In tisti, ki ne delate v tej smeri, imate lahko precejšnje težave z vašim zdravjem. Pa ne le z jetri in žolčem, temveč tudi s srcem in z očmi, pa še s čem.

Krepite ljubezenLjubezen in odnosi

Krepite ljubezen na vsakem koraku: do tistih, ki so vam ljubi in so vam blizu in do tistih, s katerimi imate v življenju težave. Kajti ljubezen je delujoč način, da izboljšate odnose prav z vsemi v vašem življenju in hkrati odkrijete, da so tudi ti, s katerimi imate v življenju težave, tisti, ki vam (lahko) največ pomagajo na poti do uresničitve vaših ljubezenskih in življenjskih sanj. November je za vas čas, ko imate možnost zgraditi ljubezenski in partnerski odnos, ki ga boste gradili, živeli in izboljševali vse vaše življenje. Odnos v katerem boste rasli in boste srečni...

Nadaljevanje uspešno začetegaDenar, posel, služba…

Karkoli delate, karkoli ste pričeli lansko leto ali pa letos; morda šele prejšnji mesec - in vam obeta dobro nadaljevanje - pa čeprav so ti rezultati le majhni - a gredo v pravi smeri - so to prave stvari s katerimi se vam izplača  delovati. Že res, da boste prve prave rezultate doživeli šele januarja, vendar boste takrat lahko prepričani, da ste dobro izbrali in boste lahko izbrano smer samozavestno nadaljevali in izboljševali tudi drugo leto, ko vam svet pokaže, kaj je potrebno opustiti, kaj popraviti in kaj lahko naredite še boljše.

Sever - jugIzlet. Potovanje. Selitev.

Proti severu ali proti jugu. Obe smeri sta do 5. decembra za vas odprti za kratka in za daljša potovanja. Obe poti je potrebno dobro načrtovati in biti na poti pozoren in pazljiv. Pot na jug vam pokaže jasne okvire in vrnitev nazaj prinese radost, zadovoljstvo in prijaznost druženja in družine. Pot na sever je sproščena, vedra, zabavna; prinese pa vam kopico okvirov, pravil, obveznosti in delo.

S sanjami, prerojenimi v cilje si  (z)gradite življenjePregled

Predvid za november je podoben kot predvid za letošnje leto in za mesec februar 2016. Vendar je vse, kar vpliva na vas močnejše. Natančno ju preberite in v sebi poglejte, kaj lahko naredite boljše…

V preteklih letih in mesecih sem vam že mnogokrat položil na srce sporočilo, o novih začetkih, o vaši osebni iniciativi, ki jo morate sprejeti in uporabljati v življenju, da ste vi tisti, ki morate narediti prvi korak celo takrat, ko se zdi, da bi to moral narediti nekdo drug. Skrajni čas je, da se pričnete zanašati nase, na vaše sposobnosti, vrline in spretnosti tudi, ko sodelujete z drugimi. Še je čas, da vaše sanje, vaše vizije pričnete spreminjati v dejanja in s tem kreirate vaše novo življenje, ki ste ga že pričeli živeti. Vendar je čas, da ga živite tako, kot si vi želite. Zatorej vzljubite vaše sanje, vaše želje tako močno, da bo izginil vsak strah o tem, da se ne bodo uresničile…

Bodite pozorni pri delu z denajem in dobro preučite in premislite vse dogovore in pogodbe. Pozorno na sodišču.


Vse močnejši ste in ko si dovolite to moč uporabljati v življenju, napredujete s silovito naglico. Odločili ste se, da ste vi tisti, ki naredite prvi korak, da ne čakate na ljudi okoli sebe. In to je dobro.

A tisti, ki to energijo ‘tlačite’ v sebi, ki ne dovolite, da bi stopili korak naprej imate lahko presenetljive težave z zdravjem - sami s seboj in v okolju znova in znova najdete razloge, čemu ne morete naprej.  

 Mesečna energija
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Zakrijte se pred vetromPočutje in zdravje