Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Maj 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. V. - 5.VI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

9    3   6

Izvedba

Mesečna energija
April je še blizu in spomini na doživetja, občutke in spoznanja so še sveži. Tako je maj pravi čas, da v vašem življenju uresničite vse, kar ste načrtovali in obljubili drugim, predvsem pa sebi. In, ker je kombinacija letne energije z mesečno precej nasprotujoča, potrebujete kar nekaj znanja in vztrajnost, da dokončate pred tremi meseci začete aktivnosti.

Organizacija

Osebno in profesionalno življenje

Red in disciplina pomagata le, ko se spomite razlogov zaradi katerih ste vse skupaj sploh pričeli. Pa se izplača. Kajti le tako pridete do izkušnje, ki vam pokaže, kako veliko moč imate in tako se vam poveča samozavest, da nadaljujete pot k novim življenjskim izzivom, ki vam jih prinaša energija. Kajti tako si lahko zgradite popolnoma novo življenje.  

Uresničevanje

Vaše zdravje in počutje

Vse prihaja naenkrat. Ne le kopica obveznosti. Ne le uresničevanje vsega, kar ste pričeli pred nekaj meseci. - Vse: povečanje kondicije, če že nekaj mesecev redno trenirate; povečanje mišične mase; boljše počutje in  lepša postava- če že nekaj mesecev pravilno jeste; boljše spanje, če si že nekaj mesecev privoščite čas za počitek... A, ko menite, da vi ne morete storiti nič drugega kot da obiščete zdravnika, se težave s počutjem, ki ste jih imeli aprila le krepijo.

Mnoge težave pa lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Prijaznost

Partnerski odnosi in ljubezen

Seveda imate kopico obveznosti in marsikatero težavo. A težave in obveznosti ima tudi vaš partner. In, ko imate vi manj časa, sprejema več obveznosti prav on(a). In prav sedaj lahko vidite, kam dajete večjo pozornost in več energije. Je to druženje? Je to posel? Je to vaš hobi? In nikar se ne opravičujte drugim. Raje se organizirajte in namenite nekaj časa tistim, ki vam daje največ - vašemu partnerju in vaši družini. Prijaznost je prav gotovo način, da bodo časi, ko ste zelo obremenjeni šli mimo z boljšimi rezultati...

Uresničevanje

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Dostikrat je ravno posel - služba tisto okolje, kjer najlaže vidite vaše trenutno stanje. Kajti ravno na posel gledate najbolj objektivno. Za vloženo delo, čas in energijo - hočete primerno plačilo. Pa ne le v denarju. V priznanju in v nagradi, ko si jo zaslužite. In v ugodnostih, ki so vam obljubljene: nagrada, prosti čas, boljše delovne razmere. In čeprav ste naredili veliko, tega v vašem okolju ne vidijo vedno. In nagrada pride z zamikom.

Naj bo maj tisti čas, ko ste vi priča vašemu učenju, uspehom in zmagam. Kajti ravno vi ste tisti, ki lahko v tem času najbolje vidite, kje ste uspešni in kaj lahko naredite še boljše in bolj uspešno. Ravno ta spoznanja so vredna več kot materialno plačilo. Kajti s spoznanji, ki jih prejemate ravno sedaj, lahko z manj časa in manj energije naredite več in bolje in zaslužite - več. Spomnite se na sporočila karme iz prejšnjega meseca in vedeli boste, kaj vam želim povedati.

Pozorno

Potovanje in selitev

Smer potovanja od severa proti jugu in v nasprotni smeri je za vas v tem času ugodna. Vendar le na kratke razdalje in za krajši čas. Druge smeri so zaprte in vam bodo prinesle manjše ali večje težave, ki jih ne boste mogli povezovati s potovanjem, kajti kazale se bodo na raznoterih področjih in na različne načine. Tudi sicer bodite pozorni v prometu - ne le na potovanjih. Pozorni na vse, kar je iz kovine ali kamna in ostrih oblik. Saj veste: letos živite v naglici, a ta naglica je povsem odveč, še posebej takrat, ko se ukvarjate z uresničevanjem dolgoročnih načrtov.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint