Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Maj 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. V. - 5.VI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

7    1   4

Pospešek

Mesečna energija
Energija, ki jo ta mesec prejemate iz kombinacije letne energije Bela Voda 1, ki vam da dostop do najglobljih stopenj intuicije, mesečna energija Temno Zeleno Drevo 4, ki je hkrati oplojena z letno energijo vas obogati z idejami in z inventivnostjo ter blagostjo ter prodornostjo vašega delovanja. Če ste vztrajni in delavni, vas vse skupaj lahko pelje k neverjetno velikim uspehom, za katere si že dolgo prizadevate.

Polet

Modrost

Privoščite si polet. Pa ne z letalom, niti ne s padalom ali z zmajem. To je čas, ki je za vas ugoden, da poletite na krilih vaših iskrenih idej, ki jih boste morali pokazati svetu, če hočete uspeti ali pa bodo za vekomaj zamrle in izginile iz tega sveta.


Uresničujte načrt

Vaše zdravje in počutje

In pri tem ne potrebujete nobene visoke znanosti. Dovolj so napotki človeka, ki zna. Ki ima svoje izkušnje. Človeka, ki je že nekaj časa na poti zdravega življenja, pa čeprav morda še ni dosegel vseh svojih ciljev.  V letih od 2009 naprej živite dinamično, sproščeno a naporno življenje. Le dober življenjski slog vas podpre, da boste lahko lepo in sproščeno živeli še naprej. Pričnite sedaj, ko je to še enostavno, ko zahteve še niso velike...   

Mnoge težave pa lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Sprejemanje in nežnost

Partnerski odnosi in ljubezen

Moj prijatelj Ivan je natakar. In ni lahko najti tako dobrega natakarja. V restavraciji vsi ‘stari’ gostje želijo, da bi jih stregel le on. Tako so njegove mize vedno polne. In tisti gostje, ki so novi in se usedejo v bolj miren kot kmalu spoznajo razlog, čemu je drugi del restavracije tako poln. In, ko sem pred časom Ivana vprašal, kako je lahko tako prijazen v vsakem trenutku, ko je spočit in ko je utrujen. Kako je lahko prijazen takrat, ko ga boli roka in ima doma bolnega otroka in se mu je nekdo zaletel v avto na parkirišču. Pa mi pravi: “Veš Vojko, vsakega od teh nekaj boli in ima težave kot ti ali jaz. In, ker je prišel v našo restavracijo, ker je prišel k meni, si zasluži tudi pozornost in prijaznost. In konec koncev, veš, zato dobim tudi večjo plačo, da o napitnini ne govorim...”

Je potrebno povedati še kaj? Če je Ivan lahko tako prijazen z gosti, kaj nismo mi lahko s tistimi, ki so vedno z nami, ki nas imajo radi in imajo tako kot mi - tudi kakšno svojo težavo za katero ne vemo. In nagrada je boljša kot večja plača. Če tega še niste izkusili, bodite s svojim partnerjem samo tri mesece res prijazni...

Nadaljujte začeto

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Res. Nadaljujte. Kajti Maj vam že pokaže prve rezultate vaših letošnjih prizadevanj. Morda to niso tako veliki materialni dosežki. Vendar so veliki koraki, ki vas popeljejo k uspehu v naslednjih mesecih in še bolj v naslednjih letih.  Ko le dojamete njihov drugačen način delovanja.


Po Sončevi poti

Potovanje in selitev

Sonce ima vsak dan isto pot. Od vzhoda proti zahodu in ponoči pride spet na vzhod in tako znova in znova. In pot od vzhoda proti zahodu in nazaj je v mesecu maju tudi za vas lahko pot uspeha, če le ni namenjena le pridobivanju bogastva ali intimnim srečanjem zaradi katerih imate slabo vest.
Maja vam odsvetujem selitev. Sicer pa je selitev dobro načrtovati daleč vnaprej, tako, da najdete čas in smer, ki vam res prinaša uspeh, zdravje, srečo in blagostanje.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri. 

 Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint