Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Maj 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. V. - 5.VI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

5    8   2

Počasi se daleč pride…

Mesečna energija

“Počasi se daleč pride”, pravi slovenski pregovor. In to prav gotovo prav sedaj, meseca maja velja za vas. Kajti april ni bil prijeten, niti prijazen in v tem času si niste nabrali več energije. Ravno nasprotno. Mnoge ‘notranje’ spremembe so zahtevale velik energijski napor in tako imate maja kaj malo energije. Zato ohranjajte to energijo zase in vse počnite zelo počasi, umirjeno in v mejah ‘normale’. Kajti vsako pretiravanje vas bo stalo več kot pa boste z njim pridobili. Ne glede na to ali je to v času, v osebnih odnosih v prometu ali pa na poslu.

Priprave na spremembe...
In čeprav ste sedaj v situaciji, ko imate najmanj energije vse tja do februarja prihodnjega leta, vam je mesečna energija naklonjena. Zelo verjetno je, da se počutite boljše kot aprila, vse dokler ne pozabite na nasvete in pričnete pretiravati, saj od sebe pričakujete več in boljše. Ja, res ste sposobni narediti več in boljše. Zato se na uspehe pripravite. In ravno maj je pravi čas za načrtovanje in za pripravo na bolj dinamičen čas, ki se prične po 6. juniju letos.  

Še je čas za začetek coachinga.


Pomoč

Vaše zdravje in počutje

Kot sem že omenil, ta mesec energije nimate preveč. Tako močneje in bolj natančno čutite ljudi, ki pomoč potrebujejo. In tako ste skoraj vedno pripravljeni pomagati jim. Seveda je pomoč dobrodošla, vendar se skušajte zavedati, da ste vi tisti, ki v tem trenutku potrebujete pomoč. Vi ste tisti, ki morate ‘okrevati’, da boste prihodnje mesece lahko pričeli uresničevati vaše letošnje cilje. Tako vam priporočam, da na pomoč priskočite le v najnujnejših primerih.

Na vašo srečo so vplivi okolja letos v tej energiji nekoliko šibkejši zaradi vaše letne energije, ki je močna in dokaj odporna na okolico. Pa vendar velja upoštevati gornja navodila, kajti občutki o moči vas lahko prevarajo...  


Zaupanje

Partnerski odnosi in ljubezen

Če niste opazili vi sami, je vaš partner gotovo že opazil, da ste letos kot jaguar, ki najde zavetje v gorski jami, ko je v stiski. Da ste kot školjka v razburkanem morju, ki je odprta le malo in se zapre ob vsakem nežnem dotiku. In le malo je ljudi, ki jim je všeč takšno obnašanje njihovih partnerjev. In ša manj je tistih, ki takšno obnašanje sprejmejo s polno mero ljubezni in zaupanja. In, če ne živite s človekom, ki bi vas lahko sprejemal, ko ste v težavah, mu zaupajte to, kar potrebujete. Zaupajte partnerju to, kar vas bo osvobodilo dela teže, ki jo nosite s seboj. In odnos med vama bo vzcvetel. Če ne takoj sedaj, pa v prihodnjih mesecih...  

Odnosi s partnerjem so tako lahko topli, ne glede na to v kateri fazi življenja se trenutno nahajate...

Redne obveznosti

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Čeprav se v vas rojevajo ideje in novi načrti, sedaj ni čas, da bi jih začeli na vrat na nos izponjevati. Ne tistih, s katerimi bi dvignili kvaliteto vašega dela in ne tistih, s katerimi bi na kakršenkoli način spreminjali vaš partnerski oziroma pogodbeni odnos. Počakajte raje do začetka naslednjega KI-jevega meseca (po 6. juniju), sicer se vam utegnejo zadeve zatakniti.


Jugovzhod - severozahod

Potovanje in selitev

Le smer od jugovzhoda proti severozahodu in v nasprotni smeri sta maja ugodni za krajša potovanja. Vse druge smeri so ‘zaprte’, nekatere so celo zelo nevarne.  Ena smer je zelo ugodna za selitev.  
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
‘Smer’ - pomeni 45 stopinj širok kot od kraja kjer ste, proti omenjeni zemljepisni smeri. Če omenjam, da ni zaželena selitev na vzhod (smer 90 stopinj), to pomeni, da ni zaželea smer od vašega kraja bivanja proti vzhodu in nikjer v področju od  90 - 22,5 do 90 + 22,5 kotnih stopinj.Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint