Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Maj 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. V. - 5.VI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

4    7   1

Strah je odveč?

Mesečna energija

Iz dinamičnega časa, ko ste večkrat lahko sebi stopili na prste ali pa ste se opekli z lastnim jezikom; ko ste si sami naložili delo, ki ni vaše; ko vas je opazil vsak, ko ste imeli kopico priložnosti, da naredite vtis na ljudi... na vas sedaj vpliva energija Bela Voda 1, ki jo lahko koristno uporabite, da napolnite rezerve vaše energije - ali pa to energijo zapravljate tako, da druge podučujete o njihovem pravilnem obnašanju. Priporočam vam prvo. Kajti škoda je trošiti dober energijski tok tam, kjer vas ni nihče prosil za uslugo. To je čas, ki ga lahko v večji meri namenite vam samim, kajti potrebujete to tišino, mir, prijazno okolje prijateljev in družine, vendar je čas, ko ste sami - zlata vreden.

Prva možnost

In, ko izberete možnost, da poklonite več časa vam samim, le redko lahko zaidete v situacijo, ko v sebi ne bi ohranjali dovolj močno ljubezen in bi do vašega srca lahko prišel strah.  Vendar se vam takšna situacija maja vseeno večkrat pripeti. Pa se ne predajte. Kajti v času, ko vas je strah (česarkoli), je edina odločitev, ki je prava, da se premaknete k ljubezni. In vse druge odločitve sprejemajte le, ko ste v dobri formi, ko ste zadovoljni sami s seboj. Kajti le te odločitve so res dobre.

Stran od velikih vodnih virov

Vaše zdravje in počutje

Že res, da je vodna energija za vas ugodna. Da vam daje energijo, da ob njej začutite večjo moč. Vendar ni pri človeku nič drugače kot pri drevesu. Za dobro rast drevo ne potrebuje le vode. Dobro je, da ima prst, skale za oporo, dovolj sončeve svetlobe...  In šele takrat, ko ime vse to, je voda res dobrodošla. Tako je dobro, da tudi vi poskrbite za pravo in urejeno okolje, kjer poznate vaš položaj: ko si določite čas za počitek in čas za spanje; ko znate v skupnosti živeti mirno in smelo; ko si privoščite nekaj časa za mirno gibanje in imate seveda vsak dan ob isti uri tudi redne obroke lahke hrane. In seveda med in pred obroki pijete svežo, po možnosti izvirsko vodo.

Mnoge težave lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Ogledalo…

Partnerski odnosi in ljubezen

Ali ste v življenju tako pozorni, da ste v preteklosti opazili, kako se spreminja vaš odnos z okolico, posebej z vašimi ljubljenimi? Kaj menite, od česa je ta odnos odvisen? Ali se spreminja le okolica? Kaj pa vi? Kaj ne bi bilo nenavadno, da bi se povsod spreminjali le drugi, vi pa bi bili za vse ves čas enaki? - To dejstvo je dobro upoštevati v odnosih s soljudmi. Posebej z najljubšimi. Posebej v mesecu maju, ko vi sprejemate energijo vaših ljubih tako močno, tako spontano, da se vam včasih lahko zdi kot da ste se prelili vanje... A takšno čutenje za vaše bližnje ni vedno najbolj prijetno. Kajti vi lahko vidite in občutite njihove lastnosti bolj natančno kot jih poznajo sami. Vendar občutijo, da ste postali njihova slika; občutijo zrcaljenje in jim ni vedno prijetno... Včasih pa se zdi kot da vas nihče ne opazi. Pa je tako tudi dobro. Ko želite pozornost, zaprosite zanjo...

Zvestoba

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Čas za kratkoročne, zelo uspešne in dobičkonosne posle je že mimo. Predvsem je to čas, ko je pomembno, da se izognete investicijam, ki jih niste načrtovali dolgoročno. - Sedaj lahko vidite kje ste, kakšna je vaša situacija; kaj imate in česa ni. Z vami so vaši zvesti partnerji in tem je dobro pokloniti vso pozornost, ki jo potrebujejo. Ko so to poslovni partnerji, se pozanimajte za njihove potrebe; tisti, ki ste zaposleni v podjetjih se pri vodilnih pozanimajte, kako lahko opravite vaše delo boljše.

Nekateri še vedno menijo, da je posel dokončan, ko je podpisan. Pa vemo, da ni tako. Posel je končan, ko je vse, kar je v pogodbi izvršeno. Tako naročilo kot plačilo. Pri tem bodite dosledni, sicer ste v nevarnosti, da ostanete brez - plačila.

V bližnjo naravo

Potovanje in selitev

Vaša pot naj vas vodi po ustaljenih trinicah. Le pot na bližnji travnik, v gozd, na bližnji grič naj bo bolj pogosta kot ste vajeni...
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint