Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Maj 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. V. - 5.VI. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

3    6   9

Življenje na kvadrat

Mesečna energija

Čeprav ste imeli veliko moč, vam aprila vam ni bilo lahko. Upam, da si niste prevečkrat ‘priščipnili’ prstov ali jezika zaradi lastne trmoglavosti. Tako se zlahka prilagodite na novo energijo, ki jo prinaša mesec maj. Ta vam prinaša kopico možnosti in priložnosti za uspehe in nove izkušnje.

Na odru
Tako vas energija meseca maja naredi vidne. Ljudje vas opazijo in opazijo vse vaše kvalitete, vse vaše poteze, zato je to odličen čas, da javnosti predstavite vse, s čimer se lahko pohvalite. Hkrati pa vas energija postavi tudi v situacije, kjer ne morete skriti ničesar, kar si ne želite, da bi videla javnost. Tako je dobro, da čimprej poravnate vse dolgove in se znebite senc, za katere ne želite, da jih opazijo drugi...

.

Ne pretiravajte

Vaše zdravje in počutje

Ja, res. Maj vam prinaša pravo energijo. Točno takšno kot si jo želite. Vendar je letos malce drugače. Ko živite preveč dinamično, ko doživljate uspeh za uspehom, vas vaša lastna energija utrudi. Sami sebi ste tako lahko največji sovražnik in največji prijatelj. Zato bodite zmerni v dnevnih aktivnostih. Oblikujte si telesu in duši prijazen življenjski stil in se ga skušajte čimbolj držati. To še posebej velja za spanje in počitek - čas preživet v tišini, miru in mirovanju - najboljše v naravnem okolju.

Pretiravanje v aktivnostih vam ta mesec lahko povzroči - ojača težave, ki ste jih doživljali decembra lansko leto. Naj vam bo to v opomin in spodbudo, da ravno sedaj lahko naredite korenite spremembe in občutite njihovo delovanje. Splača se.

Mnoge težave lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


…ko oni potrebujejo vas.

Partnerski odnosi in ljubezen

Maj vam tudi v osebnem življenju prinaša kopico nenavadnih doživetij. Postavlja vas v nenavadne situacije polne nevsakdanjih priložnosti, norih  izzivov, vabljivih ponudb. To je odličen čas, da si pridobite nove izkušnje, ki jih boste lahko kasneje uporabili v življenju. Vendar vas takšne situacije ne zapeljejo. Vedno se zavedajte, kaj že imate in kaj želite ohraniti. Kajti ponudbe, izzivi, priložnosti, ki jih doživljate, ne bodo obstale drugače kot le spomin na bogato izkušnjo...

Maja vas energija nosi prav povsod in kar pogosto se lahko zgodi, da se ne spomnite na tiste, ki vas vedno sprejmejo, pri katerih vedno najdete topel objem in uteho. Naj se ne zgodi, da bi se nanje spomnili le takrat, ko vi potrebujete njih. Spomnite se jih tedaj, ko vam gre dobro in vam je lepo. Podelite lepe trenutke tudi z njimi, veselite se in jim namenite tudi kakšno urico časa takrat, ko ste spočiti...

Izkoristite prednosti…

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

To je čas, ko pridejo do izraza vsa vaša znanja, vse vaše prednosti, vendar tudi področja, ki jih ne obvladate. Imejte ob sebi človeka, ki obvlada področja, ki so vaša ‘slepa pega’. Ne skušajte vašega neznanja skriti. Pokažite, da se zavedate pomanjkljivosti in pokažite, da na to tudi računate. Hkrati je maj odličen čas za sklepanje kratkoročnih uspešnih poslov, ki morajo biti tudi dokočani (plačani) že ta mesec!


Običajne poti

Potovanje in selitev

Še vedno ste zaprti v energijskem krogu, ki vam ne dopušča daljših uspešnih potovanj. Je pa smer proti zahodu za vas odprta za selitev.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
‘Smer’ - pomeni 45 stopinj širok kot od kraja kjer ste, proti omenjeni zemljepisni smeri. Če omenjam, da ni zaželena selitev na vzhod (smer 90 stopinj), to pomeni, da ni zaželea smer od vašega kraja bivanja proti vzhodu in nikjer v področju od  90 - 22,5 do 90 + 22,5 kotnih stopinj. 

 Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint