Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Junij 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. VI. - 6.VII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

6    9   4

Predanost

Mesečna energija
Čeprav vam leto ponuja kopico novih doživetij. Čeprav imate radi nove izzive. Občutite, da je dogodkov včasih malce preveč. Tako vam ni vedno lahko prilagoditi se. Vendar je to odličen čas za vzpostavitev takšnega stila življenja, da boste leto preživeli uspešno. Kajti energije, ki vas prežemajo, so lahko prijetne, vendar vas ‘izžamejo’. Zahtevjo veliko energije. Junij je odličen čas za nove začetke in za nadaljevanje tega, kar ste pričeli v maju. Še posebej to velja za vse tiste aktivnosti, ki vam ta mesec kažejo celo zelo majhne, nežne, a spodbudne rezultate. To je čas, ko imate veliko opravka z denarjem, z dokumenti in z urejanjem zadev za vašo preteklost in prihodnost - z načrtovanjem.

Natančnost in pozornost

pri pregledu dokumentov  in ravnanju z denarjem

Vse, kar počnete sedaj, močno vpliva na vašo prihodnost. Še posebej velja nameniti dovolj pozornosti vsem dokumentom: pogodbam, računom itn., da so pravilno izpolnjeni in, da poznate njihovo vsebino. Strah je odveč - a pomembno se je zavedati, kaj dokumenti pomenijo. Denar imejte na varnem - tudi pred sabo!


Zahtevnost

Vaše zdravje in počutje

Nadaljuje se energija prejšnjega meseca. Junij je sicer veliko bolj miren, to pa ne pomeni, da energija ni močnejša in vi ste z njo bolj prodorni. Dosegate lahko večje in boljše rezultate na vseh področjih življenja - tudi pri počutju in zdravju. Vendar le, ko ste pozorni na vaš življenjski ritem in življenjski stil. Čeprav je poletje, bodite pozorni, da ste zaščiteni pred vetrom. Poskrbite za pet točk za zdravo in uspešno življenje in uspehi bodo prišli v vaše življenje...

To ni pravi čas, da bi začeli s coachingom. Na coaching se prijavite za čas v decembru letošnjega leta. Takrat boste naredili veliko več in boste še bolj uspešni.


Prisluhnite srcu

Partnerski odnosi in ljubezen

Mesečna energija vam pomaga, da ste bolj nežni in prijazni kot običajno. Vendar to velja le, ko sprejmete ljubezen. Ljubezen do sebe. Ko odprete srce in se ljubite. In tako čutite tudi ljubezen drugih in življenje teče gladko, brez pretresov. In vaš partner to čuti in ljubezen občuti, sprejema. In v sozvočju z njim/njo lahko v takšnem ritmu naredita lepši in večji dan za vaju in za vso družino.

Bodite pozorni nase in na vašo okolico. Junij je čas, ko se lahko naučite, kako ravnati, kako sodelovati z ljudmi tako, da ste bolj prijazni, pa čeprav ste iskreni. To znanje vam bo koristilo v naslednjih letih...

Načrtovanje in učenje

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Aktivnosti, ki ste jih pričeli maja, vam junija prično kazati rezultate. Rezultat ni vedno tisto, kar vam je všeč in, kar se giblje po vaših pričakovanjih. Sedaj vidite, katere aktivnosti se splača nadaljevati in katere je dobro opustiti, da zanje ne boste izgubljali energije / časa /denarja.

Še posebej velja pozornost nameniti toku denarja, pogodbam, ki jih podpisujete in vsem dokumentom. Priporočam vam dobro urejen arhiv.


Zeleno drevo…

Potovanje in selitev

Za ljudi, ki so rojeni v energiji zelenega drevesa, do le redkokdaj odprte smeri za ugodna potovanja. Tako se podobno zgodi vsakemu, ki je v hiši zelenega drevesa: V tem času za vas ni nobena smer ugodna za potovanje. Nekatere smeri so celo zelo nevarne.
To pa ne pomeni, da morate ležati doma v postelji. Kje pa. Še vedno se lahko gibljete v krogu dvojne  razdalje v kateri se gibljete običajno na dnevni ravni. Če torej potujete dvajset kilometrov, je vaša varna razdalja za potovanja - štirideset kilometrov.
Ko ste na poti, vedno imejte s seboj potrebne dokumente in nekaj denarja, ki naj bo vedno na varnem. Pazite, da upoštevate prometne predpise, sicer se bo vaša denarnica hitro stanjšala...  
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint