Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Junij 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. VI. - 6.VII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

5    8   3

Eksplozivna moč…

Mesečna energija

Ja res je. Junija ste še posebej močni. In eksplozivni. Sposobni ste hitro misliti, hitro najti rešitve, hitro reagirati; sposobni ste na hitro vzpostaviti stike z novimi ljudmi in se tudi - hitro ujeziti in se hitro - umiriti. V vsaki vaši akciji je obilica moči, ki vam lahko koristi, lahko pa tudi škoduje, ko je ne uporabite na primeren način.

Nove smernice...
Junij je čas, ki vas nese po novih poteh. Sedaj spoznavate nove ljudi in situacije, ki vam pomagajo odkrivati področja, ki se oddaljujejo od vsega, kar vam povzroča nezadovoljstvo, vam  ne ustreza in vam ne prinaša uspehov. To je odličen čas, da se odločite za zaključek vsega, s čimer niste zadovoljni in, da si zarišete vašo spremenjeno življenjsko pot.  


Nujnosti…

Vaše zdravje in počutje

Junij vas izspostavlja. Povzroča vam nepričakovane, nenadne in močne izzive in s tem strese. Na ta način je izpostavljeno tudi celotno stanje vašega bitja. Pokažejo se področja šibkosti, ki jih niste hoteli opaziti v preteklosti ali pa jih niste jemali dovolj resno - v vaše življenje niste uvedli sprememb, ki bi izboljšale situacijo.
Ko sprejemate opozorila telesa, je sedaj skrajni čas, da uvedete nujne spremembe v vaše življenje. Ne čakajte na jutri. Le danes - takoj sedaj  lahko naredite prvi korak.

In, ko ne veste kako. Ko ste že naredili spremembe, pa vam ne prinašajo želenih rezultatov - me pokličite .  


Zaupanje

Partnerski odnosi in ljubezen

In vaše življenje se junija odpre kot cvetoča vrtnica, ki nanjo letajo čebelice, čmrlji, pa tudi muhe in ose. Junij vam prinaša kopico možnosti, da spoznate ne samo nove ljudi. Spoznate lahko tudi ‘nove’ lastnosti ljudi, ki so z vami. spoznate lahko lastnosti, ki jih do danes niste opazili. Kajti vi ste tisti, v kateremu se dogajajo velike spremembe. Vi ste tisti, ki te spremembe doživlja v vsakdanjem svetu. Tako vam junij prinaša priložnosti, da znova zaživite življenje: z vašim obstoječim partnerjem ali pa z novim. Izbira je vaša. Zavedajte se le, da ‘novi’ partner tu ne bo za vedno. Iskreno se pogovorite z vašim obstoječim partnerjem, preden stopite na novo pot... Morda imate v rokah več kot vam obljublja prihodnost...

Začetek nove poti…

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Tudi v poslu imate možnosti novih začetkov. Ti začetki so lahko dokaj obetajoči. Še posebej, če te nove iniciative sprožate skupaj z vašimi prijatelji, z družinskimi člani ali z obstoječimi partnerji, je lahko uspeh večji kot si predstavljate. Vendar je čas za začetek novega - sedaj. Nič ni potrebno čakati. Kar ste načrtovali, ste že naredili. Sedaj izpeljite projekte do konca, kajti uspeh lahko pride že prihodnje leto...


Smeri iste kot maja - drugi rezultati…

Potovanje in selitev

Le smer od jugovzhoda proti severozahodu in v nasprotni smeri sta maja in junija za vas  ugodni za krajša potovanja. Vse druge smeri so ‘zaprte’, nekatere so celo zelo nevarne.  Če si nočete pokvariti ugodne mesečne energijske situacije, me za ‘prepovedane’ smeri - pokličite.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
‘Smer’ - pomeni 45 stopinj širok kot od kraja kjer ste, proti omenjeni zemljepisni smeri. Če omenjam, da ni zaželena selitev na vzhod (smer 90 stopinj), to pomeni, da ni zaželea smer od vašega kraja bivanja proti vzhodu in nikjer v področju od  90 - 22,5 do 90 + 22,5 kotnih stopinj.Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint