Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Junij 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. VI. - 6.VII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

4    7   2

Izrazite občutke pravočasno!

Mesečna energija

Iz energije, ko ste videli globoko vase in v druge ljudi se selite v energijo, ko empatije, čutenja njihovih - in vaših stisk. Radi bi pomagali vsem in vsakemu, ki je v težavah. Pa vendar za to nimate dovolj moči. Hkrati vam junij ponuja priložnosti, da potujete v vašem notranjem svetu več kot v zunanjem. To je čas, ko nimate veliko energije za fizično delovanje. Je pa odličen čas za učenje - v vašem notranjem svetu in za sprejemanje pomoči prav na področjih, kjer si prizadevate, da bi pomagali - vi.

Izrazite potrebo za pomoč...

Ker ste junija v situaciji, ko moči nimate na zalogi neomejene količine, to hitro opazite. Opazite tako, da vidite druge, ki potrebujejo pomoč. A resnica je ta, da ste vi tisti, ki to pomoč potrebujete, a je običajno - nočete sprejeti. Uslužni ste do vseh in vsakogar, razen do sebe. Tako vam energija pojenjuje, vse dokler ‘komaj živite’. In, ko je posoda skoraj prazna, vso obstoječo energijo porabite za - izbruh nezadovoljstva.

Delujte torej bolj modro. Izrazite potrebo po pomoči takoj. Izrazite vaše nezadovoljstvo. Dovolite, da vam ljudje priskočijo na pomoč. Bodite jasni, nežni in prijazni do vseh - tudi do vas samih. In življenje bo teklo veliko bolj prijazno.

Stran s sladkarijami…

Vaše zdravje in počutje

Ko niste močni. Ko vam primanjkuje energije. Iščete njihove vire. V sladkarijah; v močnatih živilih; v toploti. A ne glede na to, koliko sladkarij pojeste - jih potrebujete še več. Ne glede na to, kako se grejete na soncu ali v topli vodi - vas bo še vedno zeblo. In, čeprav od vas nihče ne pričakuje, da bi se odrekli vsej sladki hrani. Čeprav je povsem normalno, da se grejete na sončni svetlobi in v topli vodi, je dobro, da v tem ne pretiravate. Raje si oblikujte zdrav način življenja, kjer boste imeli pet obrokov hrane dnevno, kjer ne pretiravate z delom. Počivajte večkrat dnevno in pojdite spat tako, da ležite vsaj 7 ur. Če se da, pojdite spat pred enajsto uro zvečer.

Mnoge težave lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Ne ljubijo vas …

Partnerski odnosi in ljubezen

Ljudje vas ne ljubijo zato, ker se ‘pretrgate’ zanje. Ljudje vas ne ljubijo zato, ker bi jim stregli. Ljudje vas ne ljubijo zato, ker počnete to, kar počnete. Ljubijo vas, ker ste to, kar ste. Tako se ne silite s tem, da bi bili ustrežljivi takrat, ko niste. Ne pomagajte takrat, ko potrebujete pomoč in ne jezite se takrat, ko potrebujete lepo in prijazno besedo. Raje izrazite to, kar potrebujete in dobili boste, kar zahtevate ...

Naprej po ustaljeni poti

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Junija se v vas prebuja strast do novih poslovnih področij, ki se vam porajajo v vaših sanjah in v načrtih. Zapišite si vse te ideje. Razdelajte načrte, razvijte jih - vendar jih ne pričnite izvajati v resničnem svetu, vse dokler načrti niso dorečeni, jasni in imate pripravljeno vse, kar je potrebno, da bo vaš projekt uspešen. Kajti to je odličen čas za načrtovanje in za povečanje znanja o čemerkoli, kar vas zanima. Torej poslujte normalno in se pripravljajte na nove začetke ...

Nekateri še vedno menijo, da je posel dokončan, ko je podpisan. Pa vemo, da ni tako. Posel je končan, ko je vse, kar je v pogodbi izvršeno. Tako naročilo kot plačilo. Pri tem bodite dosledni, sicer ste v nevarnosti, da ostanete brez - plačila.

Gozd vas zdravi…

Potovanje in selitev

Vendar gozd ne zdravi le vas. Zdravi nas vse. Tako si privoščite sprehode in izlete v naravo, posebej v gozd z vašimi prijatelji in znanci. Če najdete tudi tok vode, je toliko bolje. Z izletom si boste podaljšali dan in izboljšali medsebojne odnose...
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint