Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Junij 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

5. VI. - 6.VII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

1    4   8

Nezadovoljstvo, spremembe in potovanja…

Mesečna energija

Konec je odličnih priložnosti za prijetno druženje s prijatelji in z družino. Prijazni časi, ko ste vse najljubše lahko pripeljali skupaj, so mimo. Sedaj boste morali vložiti več sebe v dogodek, da bo tako prijeten kot prejšnji mesec.  Kajti okolica vas ne razume najboljše; postajate nezadovoljni z vsem, kar vam ne ustreza in spremembe so neizbežne. To je odličen čas za potovanja....

Ali lahko ostanete mirni?

Ni lahko. Je pa dobro. Kajti nezadovoljstvo se pojavi iz nič in izbruhne kot vulkan. Ko se tega zavedate, ste opravili že polovico dela. Še zapišete si lahko razloge, globoko vdihnete in že se boste zavedali, da je jeza odveč, da okolica ni pri tem nič kriva...


Želodec, slinavka, prsti na rokah in nogah, glava…

Vaše zdravje in počutje

Kopica težav se pojavi v tem času. Vse so povezane z vašim načinom življenja in z vašimi močnimi in šibkimi organi. Kajti močni organi potrebujejo več moči, več energije kot pa jo lahko vaši šibki organi zagotovijo, ko so v stresu.

Tako je pomembno to, kar vam ponavljam iz meseca v mesec. Kar je za vas, ki ste rojeni v KI energiji Bela Voda 1, ključnega pomena: Urejeno okolje in dorečen, dobro oblikovan življenjski stil, ki vam zagotavlja red in varnost doma.

Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Na stežaj odprta vrata…

Partnerski odnosi in ljubezen

Lahko je reči, vendar ni tako lahko narediti. Kajti še celo, ko verjamete, da je vaše srce odprto, da ste pokazali in povedali vse, kar se dogaja v vašem srcu, v resnici zaupate le to, kar se vidi skozi njegova rahko odprta vrata. In, ker se bojite, da bi se kdo z umazanimi nogami sprehajal po vašem srcu, vrat ne odprete bolj na stežaj.  Pa bi bilo dobro. Za vas in za vaše odnose z ljubljenimi.

Bi se obnašali drugače, ko bi poznali način, da imate srce odprto ves čas, pa se tujci in neželene osebe ne morejo sprehajati po njem? Prav gotovo. In, ko vam zaupam, da je ta način preprost in se ga lahko naučite prej kot v desetih minutah, se bi ga želeli naučiti?


Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Sedaj natančno veste, s čem ste zadovoljni. In zavedate se predvsem, s čim niste zadovoljni. Vaš pogled sega v prihodnost... Že vidite in občutite korake, ki jih boste v kratkem naredili in vas popeljejo k uspehu... Za sedaj pa vsak korak načrtujte in dobro premislite.

Za bolj točne plane: uvajanje sprememb, načrtovanje dogodkov, poslovna potovanja, sodelovanje na sejmih itn, me pokličite. Kajti mnoge stvari izgledajo odlično, vse dokler jih ne naredite. In mnoge stvari izgledajo povprečne, ko pa naredite pravo akcijo v pravi smeri - so zmagovalne. Prastaro znanje smeroslovja, pretoka energije združeno z vašimi izkušnjami vas naredi zmagovalca. Pokličite me za sodelovanje.


Potovanje in selitev

Čeprav vas mesečna energija sma vodi v spremembe, ki jih začnete sami in je dobra tudi za selitev, to za vas ne velja. No ja. Lahko se selite v istem kraju, v bližini kraja, kjer živite dalj časa, ni pa to čas, ko bi potovali na velike razdalje...

Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri. 

 Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint