Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Julij 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

6.VII. - 7. VIII. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

1    4   9

Vsi vas vidijo…

Mesečna energija

Čeprav zelo dinamičen, julij za vas ni vedno najbolj prijazen. Preveč vas izpostavlja javnosti.  No, vseeno vam lahko nakloni lepe uspehe in prijazne poglede.

To je čas, ko lahko uresničite marsikatero muho in ko vam življenje pokaže, kaj vse ima na voljo za vas v prihodnjih mesecih.

Nimate več veliko časa za oblikovanje vaše prihodnosti tako, da boste z njo res zadovoljni. Julij vam je ponudil možnost, da ste iskreni s soljudmi in s sabo. Ste jo izkoristili?Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint