Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
Pozorno z izjavami, dokumenti in denarjemRazpršenost. Srce, oči, jetra…
9    3   4
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Vedno bolj ‘pokate’ od energije. Kljub temu ste sedaj precej bolj umirjeni. Kajti vse bolj verjamete, da se časi (energija) za vas izboljšujejo. In res je tako. Kljub temu, ali pa ravno zato, se vse bolj pogosto dogaja, da ste zaverovani vase in v pravilnost vaših odločitev, brez, da bi jih preverili vsaj v mislih, če že ne v resničnem življenju. In, če je na drugih področjih življenja to vseeno, pa so vaše odločitve bistvenega pomena pri počutju in količini energije, ki jo imate v telesu. Ujemite torej pravi življenjski ritem.

Močno kot pomladLjubezen in odnosi

November je bil za vas mesec novih začetkov. Tistih začetkov, ki ste jih sprožili sami, seveda. In december je čas, ko lahko vse tisto začeto, kar vam ustreza, peljete naprej in okrepite, povečate, daste moč in polet. To še posebej velja za medsebojne odnose. Kajti vi ste tisti, ki ste odgovorni za to, kako se razvijajo in kam gredo. In mesečna energija vas podpira, da jih vodite v želeni smeri - ali pa da zavržete tisto, kar vam ne ustreza.

Akcija - po načrtihŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Ste novembra stopili naprej? Ste naredili prve korake k vašim željam, ciljem? Ste pričeli z akcijo? (Akcija je poslednja stopnica pred rezultati). Če niste, nič hudega. Še vedno je čas za to. Posebej v decembru. Pa tudi prihodnje leto. Vendar ne odlašajte predolgo. Tudi, če korak ni čisto pravi, boste dobili povratno informacijo že v prvih mesecih prihodnjega leta in vsaka naslednja odločitev bo merjena bolj točno. Vendar bodite pozorni na izjave, na dokumente, ki jih podpisujete. Vse se dogaja tu, pred vami. Seveda je dobro, da gledate tudi v prihodnost. A zavedajte se: Prihodnost kreirarate ta trenutek. Tukaj. Sedaj.

Vzhod - ZahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Potovanje proti zahodu vam decembra da novo energijo, nove priložnosti; spoznavanje novih ljudi; prinese vam nove ideje in nove izzive. Ko se vrnete domov, lahko veliko tega vpnete v vaše (novo) podjetje ali v že obstoječi in etabliran posel. Potovanje proti vzhodu, kjer iščete varnost in stabilnost, vam ob povratku pred nos postavijo mnoge izzive, ki niso vedno lahko rešljivi. Dobro premislite, preden se odločite.

Nadaljujte v pravi smeriPregled

In katera je prava smer?

Tista, ki vam daje vsaj majhne, navdihujoče rezultate v želeni smeri. In ne bodite preveč zahtevni. Vendar, če se iz vaše iniciative, iz vaše akcije razvijajo le situacije in dogodki, ki niso vam v prid, ki se ne razvijajo v smeri dobri za vas, premislite - ali res greste v pravi smeri ali pa akcijo lahko spremenite ali dopolnite. Kajti že prihodnji mesec vam bo življenje pokazalo resnico. In, ko na vrt ne posejete nič, ne pomeni, da ne bo zraslo nič. Kje pa. Zrasel bo plevel. In tako je tudi v življenju. Zato očistite vaš vrt plevela in posadite to, kar želite, da se razvija. Sedaj je pravi čas za to.

PočutjeMesečna energija

Le redke ‘devetke’ pozorno in večkrat prečitate predvid. Kljub temu je predvid za ‘devetke’ med najbolj branimi. To pa zato, ker ste med najbolj zanimivimi za druge ljudi. Pa boste še bolj zanimivi, ko boste pozorno prečitali te predvide večkrat, ob različnih priložnostih. Kajti napisani so za vas, da bi še hitreje in še lažje dosegli vaše cilje in živeli življenje po vaši meri. In ravno december je čas, ko ni le pomembno, da bi delovali hitro, temveč je pomembno, da delujete premišljeno in v skladu z vašimi dolgoročnimi cilji.