Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
8    2   3
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Energija meseca vam poganja kri po žilah močneje in hitreje kot pa se je to godilo v prejšnjih mesecih. To je čas, ko si je dobro vzeti kakšno urico časa le zase. Da se umirite. Decembra ste tudi zelo občutljivi na prepih in zelo hitro se lahko zgodi, da ste prehlajeni. Tudi druge bolezni lahko hitro napredujejo, če niste pozorni na vaš življenjski slog. Dobro se je izogniti preveč mastni hrai in mlečnim izdelkom. Ni odveč niti, če bi se odpovedali mesu.

Novi začetkiLjubezen in odnosi

December v vaše življenje prinaša radosten nemir, pričakovanje novega; nove ideje in nove ljudi. In celo ljudi, ki jih že poznate, s katerimi morda celo živite, lahko v tem času pričnete spoznavati na novo in odkrivate lastnosti, za katere sploh niste vedeli, da jih vaš ljubi ima. In dobro je, da spoznavate lastnosti vaših bližnjih. Tako imate prav sedaj možnost, da odnose z vašimi ljubimi dvignete na novo raven. Seveda pa ste vi tisti, ki morate aktivnosti voditi. In, če partnerja nimate je sedaj pravi čas, da spoznate kopico novih zanimivih ljudi. Prihodnje leto boste med njim našli pravega. A spoznavajte jih že sedaj… Vi morate narediti prvi korak.

Vizija prihodnostiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

December vam kaže, kako se lahko odvija leto 2017. ‘Lahko’! - Seveda. Kajti tako kot decembra bo tudi prihodnje leto največ odvisno od vas. Ko stopite v akcijo k vašim željam, ciljem. Ko se odločite, da boste vaše želje, cilje dosegli - jih tudi boste. Na poti do njih boste odkrivali rešitve težav in problemov, ki se pojavljajo ob tem. A to prepustite situacijam. Vi enostavno greste k vašim ciljem. - Tako peljite tudi vaš posel. Decembra se pred vami pojavlja oplejada možnosti in priložnosti. Zagrabite jih.

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Jugovzhod in severozahod sta dve, za vas ugodni smeri za mesec december 2016. Potovanje na jugovzhod vam prinese še več novih možnosti. Lahko dosežete slavo, ali velik uspeh ali dober posel. Vendar je dobro, da se počasi in pozorno - brez prehitrih aktivnosti vračate na severozahod - domov. Sicer se vam utegne vse skupaj zaplesti in zatakniti. Potovanje na severozahod ne kaže posebnih ugodnosti, ko pa se vračate, vam vrnitev ponuja uspeh in dober posel.

Odločno v akcijoPregled

Ja. Odločno v akcijo. Pa ne za res velike želje, načtre, cilje, projekte. Na tiste počakajte do februarja. Sedaj pa v akcijo za vse tisto, kar želite doseči, imeti, narediti že več mesecev v letošnjem letu. Kajti december je tisti čas, ko se vam jasno izražena želja, načrt, cilj pričnejo uresničevati, ko vi prevzamete pobudo. Ko vi stopite v akcijo. Pa naj bo to pri spoznavanu ljudi, ki prihajajo v vašo okolico kot pri prvih korakih k vašim ciljem. Kajti prav sedaj imate odličen občutek o tem, kaj vam posameznik lahko nudi. Zlahka vidite njegove lastnosti in hitro se zavedate, ali ga lahko vključite v vaše nove projekte ali ne in na katerem področju.

Želim vam uspešen start. Vojko

Nervoza in senzibilnostPočutje in zdravje

December je pravi čas, da se zbudite. Da se zbudite in zaživite življenje, ki ga je vredno živeti. In to je takrat, ko ste med ljudmi, ko spoznavate nove in nove ljudi, s katerimi boste v prihodnje na takšen ali drugačen način gotovo tudi sodelovali. Decembra imate kopico priložnosti, da spoznate veliko novih ljudi, ki pridejo v vaše življenje. Hkrati se vam pojavlja tudi vrsta življenjskih priložnosti. Vendar jih lahko ‘ujamete’ le vi, ko vi naredite prvi korak in greste v jasno načrtovano akcijo.

Mesečna energija