Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
7    1   2
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Decembra imate najmanj energije v celem letošnjem letu. To občutite tako, da ste hitreje utrujeni, da imate veliko željo pomagati ljudem v stiski. Hlad dostikrat preveva vaše telo in nikakor se ne morete ogreti. V takšni situaciji je pomembno, da se izognete vročim kopelim ali segrevanju ob vročih grelnih telesih. Tako je najbolje, da ohranjate zmerno telesno aktivnost. Torej bodite aktivni, vendar vse počnite počasi. Imejte redne obroke nemastne hrane. In, ko bi se radi segreli, se stisnite k vašemu ljubezenskemu partnerju. Dotik telesa vas ogreje najbolje…

BližinaLjubezen in odnosi

In, ko ste pozorni do sebe, ko pokrbite za vaše pravo dobro počutje, naredite največ tudi za odlične medsebojne odnose. Kajti ni vedno lahko priznati, da imate tudi vi težave. Ni vedno lahko sprejeti pomoč in drobno gesto, kaj šele za pomoč zaprositi. In, ko to storite - odprete vaše srce in okolica začuti vašo ljubezen in naklonjenost do nje. Odnosi se izboljšajo v trenutku. In, kadar niste zadovoljni z obnašanjem vaših bližnjih, jim to prijazno povejte takoj, ko je mogoče. Tako se izognete prepiru.

PočasiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Kot vedno ste polni idej in načrtov. December je čas, ko je dobro zapisati vse, kar ste v letošnjem letu že naredili. Hkati je dobra poteza, da si zapišete tudi vse ideje, ki se vam pojavljajo. Ne glede na to ali se vam v tem času zdijo uresničljive ali pač ne. December je vaš napovednik leta 2017. To je odličen čas za učenje, osebni napredek in za načrtovanje prihodnih poslovnih dejanj.  Izkoristite priložnost ‘pogleda v prihodnost’ a vedno delujte mirno (v sebi) in predvsem zelo, zelo, zelo počasi.

NačrtovanjeIzlet. Potovanje. Selitev.

December za vas ni ugoden čas za potovanja, niti za selitev. Če si torej res želite potovati, je to odličen čas, da potovanja načrtujete, a ostanete doma ali pa potujete le v ožjem okviru Slovenije.

Načrtovanje transformacijePregled

Sedaj se že zavedate, da je z vami čas, ko že živite drugače kot ste živeli v letih od 2009 naprej. Zavedate se že, da ste vi tisti, ki spreminjate pogled nase in s tem na svet. Ta novi pogled vam omogoča nova, drugačna doživetja in spremenjen odnos do vas samih. Vendar z energijo, ki vas objema še niste povsem domači. In še nekaj časa ne boste. Morda se vam ravno sedaj zazdi, da bo spet šlo vse ‘po starem’, da se vam res ni potrebno prilagajati. Pa kmalu ugotovite, da ni tako. Nihanje med temnimi in svetlimi trenutki vas ves čas opozarja, da ste vi tisti, ki si lahko pomagate k boljšemu življenju. Da ste vi tisti, ki te spremembe morate narediti, če hočete, da vaše življenje teče lepše in boljše.

Srečno, Vojko

December vam prinaša novo energijo. Ko jo dobro razporedite, ko živite vam (vašemu telesu) podporen življenjski stil, ste zlahka sproščeni in polni energije. Življenje živite polno, enostavno, prijazno in podporno za vaše okolje. Če pa pretiravate z ‘Veselim decembrom’ lahko v sebi občutite hlad, ki se ga ne morete zlahka znebiti s tem, da stopite k topli peči. Tako se  na vaše nebo prikradejo temni oblaki in takrat do  sebe spustite temne misli in občutke. Pojavijo se neznani in globoki strahovi, ki se jih ne da enostavno znebiti.

Mesečna energijaStrastHladPočutje