Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
6    9   1
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Energija novembra vas je dostikrat aktivirala tako močno, da ste se izčrpali že pred koncem dneva. Decembrska energija vas sicer ne podpira in vam ne daje nove moči, vendar se lahko v njenem objemu počutite bolje kot novembra v energiji ognja. Še posebej, ko vašo pozornost preusmerite v vaš notranji svet in ste manj aktivni pri telesnih aktivnostih. Če si ne dovolite stopiti naprej, se pojavijo bolečine v križu, težave z ledvicami in sečili ter v spolnem življenju. Da bi mesec izkoristili kar najbolje, pojdite spat najkasneje ob 10:45 zvečer.

Kdo sem? Kaj sem?Ljubezen in odnosi

Še vedno ste pod letnim vplivom energije Vijolični Ogenj 9. Torej še vedno živite precej lahkotno in brezbrižno. Pa vendar vam mesečne energija Bela Voda 1 lahko pokaže, da še niste rešili vseh preteklih težav; da še ne poznate vseh vaših navad, niti razlogov čemu ste skupaj v družini, kjer se razvijate. Kajti ravno vaši najbližji: prijatelji, družinski člani, partner so tisti, s pomočjo katerih lahko decembra lahko naredite velik skok v osebnem razvoju. Seveda le, ko v sebi ohranjate mir in se zavedate: Vse najlepše in najboljše lastnosti, kar vidite in občutite v vaših bližnjih -so tudi vaše odlične lastnosti. In vse tisto, kar vam ‘gre na živce’, česar pri svojih bližnjih ne marate, so tudi vaše lastnosti. Zato globoko zajemite sapo in ostanite mirni.

ZvestobaŽivljenjski cilji, posel, služba, denar…

Ste zvesti? Zvesti samim sebi? Ali držite obljube, ki si jih dajete? - To je čas, ko veste, komu ste zvesti in kdo je zvest vam. Kajti ti, ki so vam zvesti tudi sedaj, ti vam bodo zvesti tudi v prihodnje. Tako ohranjajte in negujte stike s temi ljudmi in podjetji. Ti vam bodo tudi v prihodnje prinašali posel in prihodek. Decembrski posli z novimi klienti vam utegnejo skopneti kot pomladanski sneg in enako je z vašimi investicijami. Tako vam toplo odsvetujem kakršnekoli investicije, ki niso nujne. Sredstva obračajte le za tekoče posle, kjer je varnost zagotovljena.

Notranji svetIzlet. Potovanje. Selitev.

December je mesec v znaku praznikov in prazni-ne, praz-nič-nosti. Odličen čas torej, da se posvetite sebi in vašemu notranjemu svetu. V njem lahko potujete kamorkoli in ugotovite, da so potovanja v zunanjem svetu prazna, nična, v primerjavi z vašimi potovanji v vašem notranjem svetu…

Odsev slike ogledala na površini… vode…Pregled

Ja. Prav hecno je to. In bolje je, da vse skupaj vzamete malo za šalo kot zares. Kajti ta mesec vi hitro vidite in čutite vse, kar se dogaja v vaši okolici in vse to odsevate. Da pa se to lahko zgodi, se povsem predate čustvom in občutkom iz vaše okolice. Pa je to lahko zelo dobro, če le vaše reakcije ne teče avtomatsko. Bolje je, da se teh občutkov zavedate in torej veste, da ne izvirajo vedno iz vas. Da pa so vam povsem domači. Kajti ste kot radio, ki sprejema le tiste radijske postaje, na katere se uglasi. In vi sprejemate le tista čustva, tiste občutke, tiste misli, na katere ste ta čas uglašeni. - In vse dokler v sebi ohranjate mir in zavedanje napisanega je vse dobro. Ko pa se vznemirite, postanete valoviti kot površina vode - in slika se popači… In čeprav ogledalo odseva pravo sliko, je popačena vse bolj, saj to naredijo valovi na gladini. Zato vedno ostanite - mirni.

PočutjeMesečna energija

Bolj kot ste aktivni med ljudmi, več priložnosti se vam pokaže in več jih lahko izkoristite. December pa je za vas praz - ničen. Prazen in v zunanjem svetu manj pomemben. Bolj pomembno je to, kar se vam dogaja v vašem notranjem svetu - v vaših ‘budnih sanjah’. (Budne sanje so to, kar vi vidite ali doživljate čez dan, vendar se to za druge ne dogaja). Tako bodite pozorni na to, kar doživljate, slišite, vidite - kajti mnogi se ne zavedajo dovolj, da je to, njihov svet, ki za druge (še) ne obstaja. To je odličen čas, da v svoje življenje posejete vse, kar si želite, da zraste v prihodnjem letu.

Toplota v notranjem SvetuSproščeno teloPočutjeMesečna energija