Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
Vsem na očehPolni energije
5    8   9
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

To je čas, ko ste polni energije. Tako polni, da jo razsipavate na vseh koncih in krajih. No, ravno to ni najboljše. Tam, kjer nimate kaj početi - ne počnite nič in čimprej zapustite takšen kraj. Decembra bo vsak popit kozarček alkoholne pijače na vas vplival veliko močneje kot običajno. Tako se alkoholu izogibajte, kajti vaša glava ga težko prenaša. Tudi za vaše oči to ni dobro. Obremenjeno je tudi vaše srce in trebušna slinavka ima vse preveč dela. Če ste polni energije, ne pomeni, da je vaše telo bolj vzdržljivo kot prej. Zato vse počnite v mejah zmožnosti.

Večja pozornostLjubezen in odnosi

Življenje se vam odvija hito. Srečujete kopico znancev in celo neznanci vas pozdravljajo in se vam prešerno nasmihajo. Vi ste vse bolj brezskrbni in hkrati dajete manj pozornosti tistim, ki vas imajo najraje. In tistim, ki jih imate radi tudi vi. Tako jih vključite v vaše življenje. Pokažite se z njimi v javnosti in del vaše pozornosti in del vašega časa posvetite njim - tako kot vi dobro znate in zmorete. Tako bodo odnosi boljši.

Točnost, nasmeh in uspehŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar

Tokratni december je za vas mesec posebnih in izrednih priložnosti. Pojavljajo se vam na vsakem koraku in ponujajo vam jih s tako lahkoto in na tako preprost način, da jih dostikrat morda sploh ne obravnavate resno. Tako lahko mnoge priložnosti gredo mimo vas, ne, da bi se jih sploh zavedali. Tako odprite oči in napnite ušesa. Ko se družite s prijatelji in znanci, se zavedajte, da so ponudbe resnične, pa čeprav so izrečene ob zvoku kozarčka s pivom ali šampanjcem. Vendar je te priložnosti možno izkoristiti le sedaj, v decembru. Kasneje bo tako kot, da jih ni bilo. Bodite točni.

Jugovzhod - SeverozahodIzlet. Potovanje. Selitev.

Jugovzhod in severozahod sta dve, za vas ugodni smeri za mesec december 2016. Potovanje na jugovzhod vam prinese še več novih možnosti. Lahko dosežete slavo, ali velik uspeh ali dober posel. Vendar je dobro, da se počasi in pozorno - brez prehitrih aktivnosti vračate na severozahod - domov. Sicer se vam utegne vse skupaj zaplesti in zatakniti. Potovanje na severozahod ne kaže posebnih ugodnosti, ko pa se vračate, vam vrnitev ponuja uspeh in dober posel.

Sejem življenjaPregled

December je najbrž najbolj zanimiv in potencialno uspešen mesec tega leta, ko vas sprejema in razume kaj malo ljudi. Vse je odvisno od vaše iniciative in akcije, pametnega načina življenja - predvsem uporabe časa in pravega odnosa do soljudi. To je čas, ko se vam lahko izpolnijo najbolj nore sanje in ko lahko izkoristite najbolj nore priložnosti. Seveda vam priporočam, da se izogibate tistim, ki niso pošteni. Vedno tudi bodite točni in urejeni. Zgrabite priložnosti, ki so vam ponujane, čeprav izgleda, da je to le otroška igra in, da ponudba ni resnična. Presenečeni boste. Bodite točni!

Vse dobro vam želim, Vojko

Tudi, če bi se skrili v stanovanje in ne bi šli nikomu na spregled, bi mnogi opazili, da vas ni. Vendar to na vaše življenje ne bi vplivalo prav veliko. Mesec december je čas, ko lahko uresničite kopico življenjskih možnosti in priložnosti, vendar le, ko greste v javnost. Ko si dovolite živeti in ko si dovolite sprejeti izzive, ki se vam na življenjski poti ponujajo. Če se boste obnašali kot doslej, bo tudi življenje teklo, več ali manj, kot doslej. Odločitev je torej vaša. Pri tem bodite pozorni: Ljudje vas ta mesec opazijo, ne glede na to, kaj delate. Vidijo prav vse. Zato bodite točni in urejeni tako kot želite, da vas ljudje vidijo.

PočutjeMesečna energija