Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
Jasnost usmeritveNikoli ni konca

Kristalno jasno vam je, česa si ne želite in česa nočete. To vedenje in ti občutki so tako močni, da jih ne morete prekriti. Da pa se bo lahko vaše življenje odvijalo lepše in boljše potrebujete ne le tega česa nočete, temveč: Kaj hočete? Kako hočete živeti? S kakšnimi ljudmi hočete ustvarjati in deliti vaše občutke? Kakšnemu okolju želite dajati vašo življenjsko energijo,… Čeprav bo energija prihodnjega meseca bolj naklonjena k iskanju odgovorov, je pomembno, da jih iščete že sedaj. In vedno ohranjate mir v sebi.

4    7   8
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

Ja res. Izzivi in težave se nikoli ne končajo. In odveč je želja, da bi se končali. Kajti, ko ni izzivo, ko ni težav - tudi življenja ni več. Ne želite si, da bi bilo vse lažje. Želite si, da vi znate boljše reševati izzive. Da znate najti boljše rešitve hitreje in na bolj enostaven način. - Decembra se v vašem življenju uresničujejo, materializirajo zadeve, ki so se vam kazale v prejšnjih mesecih. In, če ste te težave aktivno reševali - sedaj izginejo iz materialnega sveta, ali pa so vsaj zmanjšane. Kljub vsemu se vam lahko pojavljajo težave z želodcem, bolijo vas lahko prsti na nogah in rokah pa tudi drugi deli telesa, kjer so drobne kosti.

Prošnja za pomočLjubezen in odnosi

V sebi čutite globoko pripadnost in ljubezen do svojih bližnjih. Tega vaši bližnji žal ne čutijo vedno in vaše obnašanje dostikrat razumejo drugače - ‘narobe’. Običajno razlog tiči v tem, da v energiji, ki trenutno najmočneje vpliva na vas ostane srce zaprto. In kako ga odpreti? Ko vas bližnji ne sprejemajo; ko ne slišijo vaših besed in ne vidijo vaših gest, jih preprosto prosite za pomoč. Zaupajte jim, kaj čutite do njih in, da ne veste, kako bi jim to pokazali. - Že sama prošnja vam pomaga odpreti srce in ljubezen obisje vaše ljube…

Postavite si mejeŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Sedaj ste postali takšen ‘perfekcionist’, da hočete vse narediti odlično in vse dokončati, ne glede na to, koliko časa potrebujete. Pa ste kdaj slišali za koncept 20:80? Ta je zelo preprost. Praksa je pokazala, da je večina dela opravljena v zelo kratkem času. Pri večini primerov je osemdeset odstotkov dela opravljenega v dvajsetih odstotkih časa. Zelo redko je sedemdeset odstotkov dela opravljenega v trideset odstotkih časa. Sedaj, ta mesec in vse prihodnje leto je zato pomembno: Postavite si meje. Meje v času ali v količini ali v kvaliteti. In delo končajte pri tej postavki. Tako boste opravili več in živeli boljše.

Saj že veste…Izlet. Potovanje. Selitev.

Saj že veste, da je za vas čas za potovanja le redkokdaj ugoden. Pa ni problema. Slovenija je tako majhna, da v njenem okviru vedno lahko potujete. Za bolj ugoden čas pa me seveda pokličite in našla bova ugoden termin za smer, kamor želite potovati.

Ohranite mir v sebi za vsako cenoPregled

Res. Ne morem dovolj poudariti, kako sta mir in vaše mirno delovanje v tem času pomembna za vaše življenje. Ne morem in ne želim vam opisovati, kaj vse in kako bi življenje teklo, če bi reagirali burno ali celo z jezo. Odveč so torej vsa močna čustva in vse energijsko močno delovanje. Pomaga pa vam, da se čim bolj zavedate občutkov, ki se porajajo v vas. Da te občutke in situacije, v katerih se pojavljajo - zapišete. In se pričnete zavedati, katere vaše odločitve so vas pripeljale, da se to dogaja. Kaj morate spremeniti, da bo vaše življenje teklo boljše… In, ko ne zmorete tega, enostavno ostanite mirni kot kamen na poti, na katerega popotniki stopajo in ga brcajo…

Mesečna energijaPočutje