Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
Zabava, druženje, družina, prijatelji…Sproščenost
3    6   7
Mesečna energija

Čeprav je to (za vas še posebej) lahkoten mesec druženja, zabave, lahkotnega in prijaznega življenja, je za vas še posebej pomembno, da vsaj nekaj pozornosti posvetite vsemu, kar je za vas pomembno. To ne pomeni, da se ne veselite; ne pomeni, da se ne bi zabavali; ne pomeni, da ne bi uživali sadov vašega preteklega dela - vendar je pomembno, da vse to počnete z zdravo mero odgovornosti do sebe: do vsega, kar ste do sedaj naredili in do vsega, kar lahko v tem kratkem času še dosežete, ko temu, kar je za vas pomembno, namenite pravo mero pozornosti.

Počutje
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

December vam pokaže, kaj ste si v preteklih letih in mesecih ‘pridelali’. Sedaj vam vaše počutje pokaže resnično stanje vašega duha in telesa. In še imate čas, da dobre stvari še izboljšate in se končno zoperstavite vsemu, kar vam ne ustreza, kar vam že sedaj in vam v prihodnje utegne  krasti veliko količino energije. Tako bodite pozorni na zdravje vaše kože. Kajti koža odseva stanje vašega telesa in vam kaže na področja, kjer je že nujno, da se pričnete obnašati drugače. Koža bi morala biti gladka, lepo prekrvavljena, brez lis in peg - po vsem telesu. Prebavni trakt, debelo črevo je središče za vašo odpornost. Zato se prehranjujte - zdravo.  

Veselje, zabava in modrostLjubezen in odnosi

Nobena situacija ne pride sama po sebi, temveč je odvisna (predvsem) od vašega delovanja. To velje tudi za vaše odnose tako v družini kot v poslu in med prijatelji in znanci. Decembrska energija pa je res tista, ki vam omogoča, da skrhane odnose pogladite in lepe odnose še izboljšate in pričnete živeti še lepše, še boljše življenje. Tako ni dovolj, da se sprehajati po okrašenem mestu, da obiščete opero ali gledališče in greste z ljubljeno osebo na ples. Pomembno je, da vaše odnose gradite - zavestno. In december vam pri tem pomaga.

Pomoč, partnerji in prijateljiŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

“Spomnim se, ko sem bil povabljen na praznovanje Janezovega rojstnega dne. Ko sem prišel tja, nas je bilo veliko. Vsak je imel darilo. Stali smo v vrsti, da mu ga izročimo. Janes je darila nemarno odvijal in jih brezbrižno metal na kavč. Pomislil sem že, da se obrnem in grem domov… “

Decembra življenje teče lepše in lažje. Če prejšnji mesec niste mogli najti veliko tistih, ki bi vam pomagali - je ta mesec laže. Že res, da vam želijo pomagati tudi tam, kjer vi pomoči ne potrebujete. Vendar je modro, da jo sprejmete. Kajti vsakič, ko pomoč sprejmete, dobivate zaveznike. In vsakič, ko pomoč - darilo zavrnete - boste dobili še manj ponudb. Zato pazite, da ne boste kot moj znanec - Janez. Če ponudbe ne sprejmete, jo vsaj dobro premislite in se zanjo prijazno zahvalite.

Z družino in med prijateljiIzlet. Potovanje. Selitev.

Družino in prijatelje imate tukaj kjer živite, kjer ste. In če verjamete, da to za vas ne drži, je kljub temu dobro, da decembra ne potujete na velike razdalje. Posebej ne proti severu in jugu, ter proti vzhodu in zahodu. Posledice takšnih potovanj so takšne, da si jh prav gotovo ne želite. Na srečo je Slovenija majhna in zlahka potujete do 200 km daleč.

Sproščeno in modroPregled

Decembra se lahko počutite kot na gugalnici, ki vas guga najprej sem in nato tja. Izpostavljeni ste mnogim na videz drobnim odločitvam, ki pa imajo kasneje velike in dolgoročne posledice. V tem času probleme razdrobite in jih rešujete po delih. In to je dobro, vse dokler nato ‘polovite’ vse delčke in jih pravilno razporedite. Tako december ni le čas za druženje, za zabavo. To je čas, ki vam točno pokaže kaj vse ste si pridelali v letošnjem letu in s čim boste imeli možnost opravljati in upravljati vaše življenje v prihodnje. Pozorno z denarjem. Nikar ga ne zapravljajte za ‘nujno potrebne’ drobnarije. Uporabite ga modro in ga nekaj prihranite za prihodnost.