Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
Pozorno
2    5   6
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint

In seveda. Ko želite biti pozorni, morate biti spočiti. Ne glede na to koliko dela imate. Kajti december je mesec, ko se uresničuje vse, kar ste si v preteklih mesecih in letih pridelali - vse, na kar ste bili pozorni in za kar ste poskrbeli in vse - kar ste zanemarili ali na kar ste pozabili. Posebej pa so v tem času obremenjeni; vaše zobovje, glava, debelo črevo in koža. Ko se pojavijo neželene situacije, me pokličite, da pogledava bolj potanko…

Bolj nežno in prijaznoLjubezen in odnosi

Je že res, da ste v vašem srcu nežni in prijazni. Vendar to ni vedno res v resničnem življenju. To opazite takrat, ko se vaša okolica pritožuje, da ste ostri in da nikakor niste prijazni. Dostikrat pa vam tudi tega ne bodo povedali. Le tiho bodo povesili glavo in se umaknili. Le tisti, preveč prizadeti se utegnejo upreti in se z vami sporeči. To vse velja tudi v družinskem krogu in med prijatelji. Če boste spočiti in naspani, boste lažje pozorni do vaše okolice in tako tudi  bolj nežni in še bolj prijazni.

IzvedbaŽivljenjski cilji. Posel. Služba. Denar…

Tako. Sedaj je tu čas izvedbe vsega, za kar ste si v preteklih mesecih in letih prizadevali. Celo več. Če boste zaupano delo dobro opravili, takrat vas res čaka nagrada - še več in še bolje plačan posel. Pa ne le prihodnje leto. V mnogih letih, ki prihajajo.  Tako se splača potruditi. Hkrati pa je dobro, da najdete takšen življenjski stil, ki vam poleg plodnih poslov omogoča tudi prijazno in bogato življenje. Bogato v smislu dobrega zdravja, odličnih odnosov in za dobro opravljeno delo, dobro plačilo.

Še vedno velja: “Ostanite Doma”Izlet. Potovanje. Selitev.

Čeprav je mesec naokoli, še vedno vlada energija, ki vam ne omogoča, srečnih in obetajočih potovanj po svetu. Tako je nabolje, da ostanete doma. Da se gibljete v vašem običajnem krogu življenja. Na srečo je Slovenija tako majhna, da za nekaj dni zlahka potujete kamorkoli v Sloveniji.  Prihodnje leto pa imate redko možnost selitve, kajti nato se vam bliža celih devet let, ko selitev ni zaželena. Pokličite me za konzultacijo.

PlačiloPregled

December za vas ni in ne bo preveč zabaven mesec. Delaven pa bo toliko, kolikor ste si za delo prizadevali v preteklih treh mesecih. Hkrati je to čas, ko je dobro, da ste pozorni na vse plati vašega življenja. Kajti sedaj se kažejo pravi, resnični rezultati vašega stila življenja. In, če vam kaj ‘šepa’, je sedaj skrajni čas, da to spremenite. Da uvedete drugačen, vašemu življenju bolj primeren življenjski stil.


Srečno, Vojko

Mesečna energijaObeti rezultatovPočutje in zdravje

Zadnje mesece gotovo delujete na mnogih področjih, ki vas veselijo, zanimajo ali pa si od njih obetate ‘profit’. Pravzaprav se to dogaja že več let. Razlika pa je ta, da se vam letos vaša prizadevanja uresničujejo. - Če ste le dovolj vztrajni. Sicer pa se uresničuje to, da ste si nehali prizadevati za nekatera področja vašega življenja. In kadar na vrt ne posejete ničesar, ni res, da ne zraste nič - resnica je, da zraste - plevel. Če kljub vsemu zaznavate dobre rezultate na področju, ki ste ga opustili, je sedaj še čas, da ga znova zgrabite z obema rokama in daste vanj nekaj energije. Vendar peljite naprej predvsem področja, kjer ste delovali ves čas in ste upešni.