Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: December 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.XII. 2016 - 5. I. 2017 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

Devetzvezdni KI
Telo vam pove vse
1    4   5
Mesečna energija

Telo vam pove res vse. Le prisluhniti mu morate v miru in v tišini. Brez strahu in evforije in z vso odgovornostjo do edinega telesa, ki ga imate na Zemlji. Čeprav je to čas, ko so obremenjeni organi: želodec, trebušna slinavka, pa tudi ledvici, sečila in spolni organi, pa je karma za vsakega drugačna. Vsak živi svoje življenje in si je pridelal svoje zdravje, svoje izzive in svoje težave. Tako tudi vi. In, ko prisluhnete sebi brez strahu, boste vedeli, kaj je potrebno narediti - kaj morate VI narediti, da boste izboljšali vaše počutje.

Gledališče v hišiLjubezen in odnosi

Zdi se vam, da ste vi tisti, ki ste žrtev. Da ste vi tisti, ki vse naredite pri hiši in, kateri ima edine zasluge za vse, kar se zgodi dobro in vam v prid. Pa je to res? In vaš bližnji ima na dom in družino ter na vaše bivanje - popolnoma drugačen pogled kot vi. In, ko se vam zdi, da doživljate kritiko, se zavedajte, kar je napisano zgoraj. Nekdo drug, ki stoji poleg vas, razmišlja podobno. Tako delujte mirno in z ljubeznijo. Pogovorite se o tem, katere obveznosti imate vi in katere vaš partner. Kajti karma vam skozi najbližje kaže, kaj se morate v življenju še naučiti. In za to niso krivi oni.

Natančne nastavitveDenar, posel, služba…

Sedaj gre zares. Vaše namere se vse bolj pogosto odvijajo v želeni smeri. Decembrske situacije vam kažejo, kaj delate dobro ter kje in kako lahko vaše načrte in njihovo izvedbo še izboljšate in povečate želene rezultate. In celo več. Ravno ta december je tisti, ko imate še čas, da ustrezno zarišete vaše načrte in zapišete pravila medsebojnega sodelovanja z vašimi partnerji  z okolico. Spomnite se na to, kar vam pišem na začetku: To je čas, ki vam kaže, kako bo teklo vaše življenje v prihodnjem letu. Kaže vam rezultate vašega dela; možnosti in priložnosti. Tako sprejmite resnico trenutka in vaše učenje bo še hitrejše in boljše.

Vse je - TuIzlet. Potovanje. Selitev.

V karmični energiji potovanje nikoli ni zaželeno. Hkrati pa tudi ni potrebno. Vse, kar je za vas pomembno - pride k vam samo - brez vaših načrtov in prizadevanj.  Ko ste pripravljeni na takšno dogajanje, boste vedno imeli pri roki tudi papir in svinčnik, s katerim boste zapisovali vse, kar se vam dogaja. Kajti tako se lahko najbolje pripravite na prihodnje leto.

Čemur se upirate, je močnejšePregled

To, čemur se upirate je med najpomembnejšimi zadevami vašega trenutnega življenja. Kajti tu tiči jedro vaših težav in jedro rešitev za vse, kar se vam dogaja v vašem trenutnem življenju. “Resnica vas odreši.” To menda piše v svetem pismu. In zagotovo je res, da težave lahko rešujete šele takrat, ko se zavedate, katere in kakšne so. To pa pomeni, da sprejmete resnico, takšno kot je. In karma vedno vse najprej pokaže, pove, demonstrira na prijazen način. In, ko to vidite, ste naredili velik korak k rešitvi. Le sprejmite dogodek kot resnico in pojdite naprej. Svet boste videli v novi, bolj prijazni luči. Kaj pa, če se je stvarstvo zarotilo za vaš uspeh?

Želim vam vse najboljše, Vojko

Z vami je mesec , ki vam ni vedno najbolj prijeten in prijazen. Po drugi plati pa je to čas, najžlahtnejšega učenja iz življenja. Vsak dan. Vsak trenutek. December je za vas mesec karmičnega učenja. Še več. Je napovednik leta in energije, ki prihaja s 5. februarjem 2017. Torej je to čas, ko si lahko olajšate in olepšate vaše življenje v prihodnjem letu oziroma naredite korake v osebnem napredku, ki vas prihodnje leto popeljejo k želenim ciljem še hitreje...

Mesečna energija
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on LinkedInShare via e-mailPrint
Počutje in zdravje