Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

9    3   9

Poglej, prisluhni in občuti prihodnost…

Mesečna energija
Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Uspehi, slava in nerodnosti

Avgust je gotovo ‘vaš’ mesec. Čas, ki vam prinaša slavo in uspeh, vidnost in popularnost. Hkrati pa ravno ta ista energija izpostavi  vse tisto, kar bi radi skrili, pa ne znate ali pa se ne zavedate. Naj vam bodo avgustovski dogodki v poduk, da o sebi izveste več.

To je tudi priložnost, da ugotovite, kaj vse ima življenje v naslednjih mesecih še na zalogi za vas. Privoščite si torej to, kar ste si vedno želeli, a nikdar dovolili. Dobili boste veliko več kot pričajujete.


Sonce, oči in opekline…

Vaše zdravje in počutje

Le brez skrbi. Vendar pa hkrati zelo pozorno se avgusta sprehajajte po soncu. Že res, da že imate ‘sončno podlago’ a kljub temu vas sončni žarki lahko opečejo bolj kot lahko v bližnjem večeru pozdravite.

Hkrati je avgust čas, ko je dobro, da ste pozorni na hrano. Naj bo mila in nežno začinjena. Izogibajte se poživilom, mastni in močno začinjeni hrani. Odveč so tudi kava in alkoholne pijače...

Mnoge težave pa lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Druženje in družina

Partnerski odnosi in ljubezen

Avgusta vas prijatelji, znanci, sodelavci in sorodniki vabijo na vse konce in kraje. Vsi bi vas radi imeli poleg sebe. In to vam je v večini všeč. Kljub temu uporabite metodo KIJOT. No, nič zapletenega ni to. KIJOT preprosto pomeni: Kaj Imam Jaz Od Tega. In, če nimate nič, preprosto uprabite pravilo dveh nog in zapustite prizorišče. Raje pojdite domov med ljudi, ki vam posvečajo pozornost in vas imajo radi.

Slava in uspeh

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Saj veste, da je slava lahko tista - pozitivna in tista, ki je skorajda nihče ne mara, ko je človek slaven po delih, na katera ni ponosen. In letos lahko pridete do ene in do druge slave. Tako vas bodo poslovni partnerji našli takoj, ko česa ne boste plačali, ali ko karkoli ne bo narejeno ob dogovorjenem času ali z dogovorjeno kvaliteto.  Kljub temu je to čas, ko lahko sklenete mnoge uspešne in donosne posle. A naj bodo kratkoročni. Naj bodo plačani pred 7. septembrom, sicer se lahko zgodi, da zvodenijo. Torej je to odličen čas za investicije, ki jih načrtujete že nekaj časa, pa jih niste izvedli.


Sever  - Jug

Potovanje in selitev

Letošnji avgust ni ugoden za potovanja - za nikogar. Najbolje je, da vsak ostane v okvirih običajnih poti blizu doma. Tako najlaže najde rešitve za vse izzive, ki se pojavijo v tem času.
Če že greste na pot, sta za vas najugodnejši smeri proti jugozahodu in proti severovzhodu in v nasprotni smeri. Pa tudi sem potujte le za kraši čas - do nekaj dni.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.

 

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint