Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

8    2   8

Noč je najbolj temna tik pred vzhodom sonca…

Mesečna energija
Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Zaupajte vase

V letih, ki so za vami ni bilo vedno lahko zaupati vase. Kajti vaše namere, vaši načrti in vaše akcije so mnogokrat enostavno ... zvodenele. Pa se časi sedaj spreminjajo. Ravno letošnji avgust je eden od mesecev, ko čutite to spremembo. Vendar le počasi. Letos še ni čas za hitre, nore in revolucionarne začetke. Niti avgusta, niti septembra, pa čeprav boste takrat imeli še večjo moč in več energije. Zaupajte vase in načrtujte vse, kar vas ima, da bi pričeli že letos. Načrte izpoponjujte in prihodnje leto je pravi čas za njihov začetek.


Prisluhnite sebi

Vaše zdravje in počutje

Saj ste vedno gospodar samemu sebi. Celo bolečine prenašate bolje kot večina. Pa vendar je modro prisluhniti tudi ljudem, ki veliko vedo o zdravju o počutju in o življenju podpornem življenjskem stilu. Najbrž se strinjate, da trdoglavo vztrajanje na principih iz preteklosti, ki so vam prinesli, ki podpirajo ali niso rešili težav, ki jih imate, gotovo ni na mestu... In gotovo se zavedate, da lahko prave spremembe v vaše življenje - tako, da se boste počutili bolje, da boste močnejši, da boste imeli več energije prinese le en človek - vi.

In avgust je čas, ko občutite vse, kar vam ni po godu. Hkrati je to skrajničas, da prisluhnete ljudem, ki na tem področju vedo več in uvedete nujne spremembe tudi vi.  


Zaupanje

Partnerski odnosi in ljubezen

Tisti, ki vas ljubijo, so se že zdavnaj navadili na vaš odnos do njih. Ni čudno, saj je skorajda vedno enak. Ljubeč, miren spoštljiv in prijazen. In tudi, če niste takšni, vedo, da so za vas nekaj posebnega, čemur se ne odpoveste zlepa.  Pa ste kdaj pomislili, kako bi bilo, ko bi jim to vašo naklonjenost, vašo globoko ljubezen  izrazili tudi z besedami? Ali ste prepričani, da jim zaupate? Pa jim zaupate tako močno, da se jim to ne le pokažete, temveč tudi poveste - z besedami - čisto naravnost: “Ljubim te”? Ali pa je vaš strah. Z drugo besedo ‘Ego’ tako močan, da vam tega ne dovoli in ste še naprej njegov vdani sluga?

Na bolje gre

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

A čeprav vam gre na bolje, se to le redko vidi v denarnici. Še nekaj časa bo potrebno vztrajati, da bodo rezultati podobni tistim pred letom 2009. Kajti lahko ste še tako dobri - v siromašnem mestu ne boste našli veliko bogatih kupcev. In, ker živite v naši skupni deželi, ste lahko le malce bogatejši kot je dežela sama.

A naj vam prišepnem. September je lahko kratkoročno zelo uspešen mesec, ko si dovolite narediti nepričakovane in za mnoge - nesprejemljive korake. Takrat vam življenje poikaže, v katero smer je dobro obrniti se v prihodnjih letih, da boste uspešni še bolj.  


Naj pride k vam…

Potovanje in selitev

Letošnji avgust ni ugoden za potovanja - za nikogar. Najbolje je, da vsak ostane v okvirih običajnih poti blizu doma. Tako najlaže najde rešitve za vse izzive, ki se pojavijo v tem času.
In za vas je še posebej ugodno, da ostanete doma, oziroma v okolju , v katerem živite in delate.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri. 

 Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint