Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

7    1   7

Močnejši ste kot si predstavljate…

Mesečna energija
Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Družina in prijatelji

Ker vi z vašo osebno energijo podpirate energijo v kateri ste letos celo leto, boste v okviru vaše družine dobili moč za notranje spremembe, ki ste jim priča že od februarja naprej. Največji izziv za vas je, da ohranite notranji mir. Kajti velikokrat začutite druge ljudi, njihove težave in njihovo navdušenje. Dokler se ne zavedat tega, da jih odsevate tako, da vi čutite njihovo srce, vas lahko ta čustva preveč vznemirijo. Ko pa se pričnete zavedati razmer, lahko dobite jasne odgovore, ko si zastavite vprašanja: Kdo sem? Kaj sem? Čemu sem tukaj?


Preprosto življenje

Vaše zdravje in počutje

Po nekaj mesecih življenja v energiji Bela voda 1, ki lahko sproži mnoge težave v spodnjem delu telesa, težave z ušesi in z limfo, včasih tudi krvjo - sedaj že veste, na kaj morate biti posebej pozorni. In, če ste popolnoma brez težav - čestitam. Vendar ne popustite. Ohranjajte zdrav, telesu in življenju podporen življenjski stil še naprej. Kajti prepuščanje veselju ob nezdravi hrani, pivu, preveč kavah in ponočevanju vam kaj hitro lahko pokaže zobe.

Mnoge težave pa lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Dom in družba

Partnerski odnosi in ljubezen

Le malo je ljudi, ki sta jim dom in družba tako pomembna kot vam. Po drugi strani pa tudi malo, ki to jasno priznajo in pokažejo. Sedaj je čas, da tako družinskim članom kot prijateljem poveste in pokažete, kako pomembni so za vas. Seveda pa se skladno s tem tudi obnašajte. Zavedanje, da vam družina vedno daje zavetje, ne glede v kateri družbi ste bili danes ali včeraj, naj vam da zavedanje, da ji posvetite pozornost in energijo, da jo vzdržujete ne le z denarjem in delom, tem predvsem s pozornostjo do vaših ljubih.

Blagajna je polna…

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

No ja. Ni tako polna kot si želite, vendar najbolj polna kot je lahko v tem trenutku. In, ker veste kaj in koliko imate, vam je povsem jasno tudi, koliko lahko potrošite. Vendar vam priporočam, da ste ravno pri stroških malce skopi. Posebej pri drobnih ‘prepotrebnih’ predmetih. Tako v poslu kot doma se izogibajte tem majhnim vsakodnevnim stroškom. Raje dobro premislite, kaj zares potrebujete.

Sicer pa organizirajte svoje sile in imejte pregled nad vsemi aktivnostmi v vašem poslu. Naj vam dobra volja ne ‘odnese’ pozornosti...


Vse pride k vam…

Potovanje in selitev

Letošnji avgust ni nikomur ugodno potovati - nikamor. Najbolje je, da ostane v okvirih običajnih poti blizu doma. Tako najlaže najde rešitve za vse izzive, ki se pojavijo v tem času.
Krajši izleti ali eno ali dvodnevna potovanja v smeri jugozahod in v nasprotni smeri so še vedno dovoljena, dokler gre za dvojno razdaljo vaše povprečne tedenske migracije. Pa tudi na teh poteh bodite zelo pozorni na dogajanje okoli vas. Bodite čili in spočiti.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri. 

 Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint