Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

6    9   6

Kaj za vas v resnici deluje?

Mesečna energija
Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Zavestna pozornost

v prometu in pri delu z ostrimi, vročimi predmeti

Zanimiv in dinamičen mesec je to. Po eni strani ste pod vplivom energije, ko vas ljudje vidijo in upoštevajo vaše namere, vaše delovanje in vaše besede; ko se mnogi želijo družiti z vami - po drugi strani pa je to čas, ko morate opraviti delo, za katero ste se obvezali, da ga opravite - ne glede ali je to v poslu ali pa v družini ali celo med prijatelji...  


Red in zmernost

Vaše zdravje in počutje

Še bolj kot na drugih področjih življenja sta red, disciplina za vaše počutje še bolj pomembna. Kajti ni dovolj, da pijete čisto vodo; da se prehranjjete z uravnoteženo, biološko neoporečno hrano. Pomembno je, da si privoščite tudi spanje. Da imate vsak dan tudi čas za počitek. Da si znate urediti prijazno čustveno življenje in seveda gibanje.  Kajti ravno avgusta ste že priča posledicam vašega stila življenja: starega in novega - in vseh izkušenj do sedaj. In, če niste delovali v smeri rešitve težav že prejšnji, karmični mesec, je pravi čas, da to storite - sedaj. Zobje, kosti, koža, debelo črevo so organi, ki vam pokažejo, kako zdravi ste v resnici.

To ni pravi čas, da bi začeli s coachingom. Na coaching se prijavite za čas v decembru letošnjega leta. Takrat boste naredili veliko več in boste še bolj uspešni.


Bodite prijazni

Partnerski odnosi in ljubezen

Saj je lepo in prav, da govorite resnico, pa vendar lahko to naredite veliko bolj prijazno. In, ko ste prijazni do drugih, bodo tudi drugi prijazni z vami. In ravno vaš partner je tisti, ki vam bo iskreno povedal, ali ste prijazni ali ne, go ga boste prijazno vprašali. In pripravite se na resnico. Tudi, če odgovor ne bo takšen kot pričakujete se spomnite: Vprašate zato, da izveste njegovo/njeno resnico in zato, da vaše obnašanje naredite bolj sprejemljivo za druge. In gotovo boste na ta način izboljšali odnos do partnerja in - do sebe. Kajti okolica hitro opazi tistega, ki si dejavno prizadeva za boljše odnose.

Opravite obljubljeno

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Avgust je čas, ko ste v vašem resničnem svetu plačani za rezultate vaših prizadevanj in vašega v resnici opravljenega dela v preteklih letih in nekateri boste nagrajeni celo za dosežke iz preteklih devetih let ali pa dobite celo nagrado za življenjsko delo. To seveda ne pomeni, da vam ni potrebno narediti ničesar več. Nasprotno. Avgust je čas, ko je dobro, da ste prizadevni in delavni in delujete na tak način, ki vam prinaša najboljše rezultate. Seveda pa so tu tudi obljube, ki jih imate do sebe. Le močni, spočiti in zbrani lahko opravite vaše delo kvalitetno in ob pravem času.


Kratki izleti…

Potovanje in selitev

Za ljudi, ki so rojeni v energiji zelenega drevesa, do le redkokdaj odprte smeri za ugodna potovanja. Tako se podobno zgodi vsakemu, ki je v hiši zelenega drevesa: V tem času za vas ni nobena smer ugodna za potovanje. Nekatere smeri so celo zelo nevarne.
 
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri. 

 Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint