Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

5    8   5

Prijazna in groba učiteljica…

Mesečna energija

Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Družba, država in Karma...
Avgust je vaš mesec. Mesec učenja iz življenja. Učenja iz življenjskih situacij, ko vam resnica sama govori o tem, kako vas svet sprejema in kako vi sprejemate svet. Hkrati imate ravno sedaj veliko lepih priložosti, da ta odnos uredite. Spremenite tako, da je ustrezen tako za vas kot za  vaše okolje - soljudi s katerimi živite in delate.

No, bolj enostavno je to povedati kot pa narediti. Kajti ravno letos se srečujete z dejstvom, ko vas okolica ne sprejema in drugače razlaga vaš pogled na situacije in svet kot si ga razlagate sami. To pa je jasen znak, kje je moč! Moč je v vas. Ne bo cel svet spreminjal načina komunikacije. Ne bo se cel svet pričel pogovarjati tako kot čutite in si želite vi. Niti vaši najbližji ne. Moč je v vas: Vi ste tisti, ki lahko spremenite odnos s svetom tako, da vas bo sprejel in, da v njem zaživite lepše in boljše kot ste to doživlali letos od februarja naprej.

In to je bolj pomembno kot si sploh lahko predstavljate. Venar ta dejstva presegajo okvir predvida. Za več se obrnite name osebno.  


Opominjanje…

Vaše zdravje in počutje

Avgusta vas karma ne opominja le na vaš odnos do sveta, temveč tudi na vaš odnos do vašega telesa. Kajti le kje boste vi, ko telo umre? In sedaj ste opominjanji na skrb za vaše telo. Edini prostor, kjer znate živeti. Karma vam pokaže za kaj skrbite zadostno, hkrati pa se pojavijo težave na področjih, katera ste pustili ob strani, ker niste menii , da so pomembna ali pa se jih sploh niste zavedali. Sedaj je čas, da to spremenite.

In, ko ne veste kako. Ko ste že naredili spremembe, pa vam ne prinašajo želenih rezultatov - me pokličite .  


Dom

Partnerski odnosi in ljubezen

Kje je vaš dom? Je dom stanovanje? Hiša? Prostor kjer ste odraščali? Tam, kjer živijo vaši starši? Tam kjer živite s partnerjem in otoci?

Če se tega zavedate ali pa ne, je dom za vas v tem času izrednega pomena. Pa ne le sedaj. Vedno občutite pomen doma, vendar se ga vedno ne zavedate in ne delate vedno za to, da bi bil dom to, kar je za vas tudi za druge. Kajti: Kaj vi niste del doma?

Priporočam vam, da najdete odgovore na ta in na vsa druga vprašanja, ki se vam ob tem porajajo in naredite ustrezne spremembe za vaše skupno prijazno življenje...

Drobne pomembnosti…

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Za vse, ki imate lasten posel, je avgust izrednega pomena. Kajti čeprav se zdi, da ni velike dinamike in ni velikega prometa, je to čas, ko se pravi posel res prične dogajati. Tisti posel, ki vam bo v prihdnjih dveh ali celo več mesecih prinašal denar in profit. Že julija ste se dogovarjali o vsebini, o načinih in o vseh vidikih vašega posla. - Upam, da ste jih dobro dorekli. - Sedaj pa imate še čas, da izpopolnite vse nedogovorjene ali neizpolnjene dele vaših poslovnih dogovorov; izdelkov ali storitev ali področij posla. Le tako ste lahko jeseni zares uspešni...

Ostanite doma

Potovanje in selitev

Le poti, ki jih opravljate redno, vsak dan, vsak teden so zaželene.  
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.‘Smer’ - pomeni 45 stopinj širok kot od kraja kjer ste, proti omenjeni zemljepisni smeri. Če omenjam, da ni zaželena selitev na vzhod (smer 90 stopinj), to pomeni, da ni zaželea smer od vašega kraja bivanja proti vzhodu in nikjer v področju od  90 - 22,5 do 90 + 22,5 kotnih stopinj.Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint