Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

4    7   4

Kaj ste že dosegli? Kaj že imate? Kaj hočete?

Mesečna energija

Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Kaj je vaše bistvo?

Čeprav delovno, je letošnje leto lahkotnejše od lanskega. Sedaj imate čas razmišljati o tem, s čem ste zadovoljni, kaj ste pripravljeni peljati naprej. Hkrati obstaja tendenca, da zanemarjate vse tisto, s čimer niste zadovoljni. Spogledujete se s prihodnostjo, ki naj vam sama prinese vse lepo in dobro...

Je že dobro, da vam je lepše kot lani. Vendar zaradi sproščenosti ni potrebno pozabiti na vse, kar bi radi dosegli, imeli, živeli... Dobro bi bilo, da iščete rešitev za te izzive sedaj, ko vam življenje to omogoča, ko so vam ljudje pripravljeni pomagati...

Kaj vam pripoveduje vaša koža?

Vaše zdravje in počutje

Le poglejte se. Bodite pozorni nase. Pozorni na vaš življenjski stil: Spanje; počitek: čustveno življenje; gibanje; prehrano in vodo. In spanje ni počitek. In ni vsaka jed hrana kot ne vsaka pijača - voda. Ukrepajte sedaj, ko so težave še obvladljive, ne šele takrat, ko boste zaradi njih v velikih težavah. In vi ste tisti, ki lahko naredite spremembe. Ne bo jih naredil noben doktor in noben kirurški poseg.

Mnoge težave lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Kaj ste partnerju: mama, sestra ali enakopravno bitje?

Partnerski odnosi in ljubezen

Tako kot na telesnem nivoju, je tudi v odnosih z ljubljeno osebo sedaj pravi čas, da vzpostavite resnico. Kajti sedaj ste sposobni in pripraljeni pogovarjati se o izzivih iskreno in prijazno tako, da ohranite mirno srce in se zavedate kdo in kaj ste; kaj želite in kako lahko to dosežete. In prav gotovo ste na boljši poti k sebi takrat, ko imate nekaj časa tudi le zase, ko ne podpirate lenobe drugih. Tako je odveč, da igrate mamo, pa čeprav vam to daje določeno zadovoljstvo in samopotrditev. - In morda se tega sploh ne zavedate. Pa ni problem. Bodite enkopravni: tako pri obveznostih kot pri prostem času; pri denatju in času preživetem s prijatelji-cami.

Pazite na denar in na vsebino dokumentov…

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Lahkotno in uspešno življenje vas lahko pripelje do lahkotnejšega pogleda na denar in na sodelovanje s poslovnimi partnerji, z denarjem. Vendar je ravno avgusta (6. avgust do 7. septembra) zelo pomembno, da ste zelo pozorni pri ravnanju z vašim denarjem in z vzdrževanjem poslovne kulture bolj kot se vam zdi.

Vse: denar, dokumenti: datumi, zvneski, pogoji itn so pomemben podatek na vseh pogodbah, računih itn. Pazite na to, kje imate spravljen denar in kako ga nosite s seboj. Dokumente dajte  preveriti še tretji osebi, pa čeprav ni financar ali pravnik.....

Narava

Potovanje in selitev

Letošnji avgust ni nikomur ugodno potovati - nikamor. Najbolje je, da ostane v okvirih običajnih poti blizu doma. Tako najlaže najde rešitve za vse izzive, ki se pojavijo v tem času.
Kot sem vam letošnje leto sporočam že večkrat. Pojdite v naravo. K drevesom. V gozd. A ni dovolj, da ste v gozdu. Z gozdom in z bitji v njem navežite stike. Občutite ga. Zadihajte z njim. Zadihajte v njem in naj gozd zadiha v vas. Kajti avgust je prijazen le za kratke izlete in nikakor ne za dolga potovanja. Ne le za vas - za vse.
Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint