Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

2    5   2

Zamera. Vaša pomembna lastnost.

Mesečna energija

Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Svetloba in tema

Že po naravi hitro vidite slabe strani trenutka in življenja. Znate pa videti tudi svetlobo. A v svetlobi lahko najdete še druge rešitve. V temi, najdete še druge strahove. Odločitev o tem, kje ste - je vaša in samo vaša. Torej se vi odločate, kako sprejemtate svet,  v katerem vsi živimo. Ali pomagate drugim, ko so v stiski s tem, da ste empatični in trpite z njimi? Ali je morda bolje, da vidite njihovo trpljenje, vendar jim z nasmehom in dobro voljo pokažete, da imajo tudi oni nekaj, kar jih lahko radosti?

Na kupu…

Vaše zdravje in počutje

Gotovo veste, kako hitro se veča kup na delovni mizi, kamor odlagate drobne pripomočke, drobnarije iz torbice ali iz žepa; kakšno orodje in lepilni trak, drobiž, sponko in še kaj drugega. In kup sčasoma postane tako velik, da ga ne boste pospravili danes, temveč jutri. Tisti ‘jutri’ ki nikoli ne pride. In nezadovoljstvo raste. - Podobno ljudje vašega kova delajo z drobnimi nezadovoljstvi. Dajejo jih na kup - dokler kup ni tako velik, da jih mine potrpljenje in se odločijo, da ga bodo pospravili.  Pa je kup že opravil svoje delo. Danes ne morete popiti vse vode za nazaj in ne narediti sprehodov od prejšnjega tedna, ne morete odpraviti pol kilograma maščobe, ki se je nabrala v zanjih dveh mesecih... In neumno je to poskušati. Tako se sedaj naučite, da vse težave rešujete sproti. Pospravite in razrešite vsako malenkost. Karma vam ves čas kaže, kaj je to... Prisluhnite ji.
Mnoge težave lahko rešite z zdravim življenjskim stilom. Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Naj vsak naredi svoje…

Partnerski odnosi in ljubezen

Ali menite, da ste pomagali komu, ko ste opravili njegovo delo, za katero vas ni prosil? Menite, da ste pomagali partnerju, mami, očetu, sestri, hčeri, sinu - ko ste opravili njegovo delo, čeprav ga lahko opravi sam-a?

Poleg tega, vam skoraj nihče ni hvaležen za opravljeno delo. Le vi imate premalo časa zase, za sproščene odnose - ki to ne morejo biti, če vaš dragi sedi na kavču, ko vi delate...

Pustite torej, da vsak opravi svoje delo. Naj nekaj časa ostane tudi za vas. Kajti le, ko ste sproščeni, ko ste spočiti, lahko daste partnerju in družini to, kar najbolj potrebujejo - pozornost, čas in ljubezen.

Počakajte na september

Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Opravite nujne obveznosti. Naj vaš posel teče. Preglejte, kaj bi lahko naredili še boljše in kako. Naučite se to. Načrtujte prihodnost do detajlov. Po prvem tednu septembra pa le naprej. S polno paro.

Ostanite doma

Potovanje in selitev

Letošnji avgust ni nikomur ugodno potovati - nikamor. Najbolje je, da ostane v okvirih običajnih poti blizu doma. Tako najlaže najde rešitve za vse izzive, ki se pojavijo v tem času.

Naslov vam pove vse. Še celo, če ste potovali na počitnice ali, če se tja odpravljate, bodite tam le malo časa. Še bolje bi bilo, da bi ostali doma. Sicer pa tako ali tako najbrž ne boste vedeli, kaj ste zamudili.

Letni predvid: “Saj veste, kako je s potovanji za vas letos, mar ne? Kamorkoli pač greste, ‘bežite’ pred karmo. Pred tisto, ki vam je všeč kot pred neljubo. Od ‘obeh’ pa se lahko učite. Torej začnite. Bolje prej kot slej. Kajti učili se boste, hočete ali nočete.”

Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri.
Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint