Astrologija Devetzvezdni KI

Mesečni predvid
Horoskop: Avgust 2016:

Pretvorba

9KI leto 2 - v hiši

7.VIII. - 7. IX. 2016 v hiši
Thinks ahead, thinks before action, goes step by step, loves challenges, able to take and carry on responsibilities, able to make a profession out of his leisure interests, constructive, hard worker, persistent when he knows what he wants, able to build a spider web of useful contacts

Sponzor

Ali veste, da za artikle pod € 25 ni carine in dostikrat tudi ne transportnih stroškov. In mnogi artikli so zelo poceni. Kupite in podprite spletno stran.

1    4   1

Stopite korak naprej k sebi…

Mesečna energija

Avgust je mesec, ko vsak pride v svojo lastno hišo in tako začuti svojo lastno energijo. To je energija v kateri je bil rojen, energija v kateri je najbolj sposoben in močan. Hkrati je to čas, ko vsak bolj jasno čuti letno energijo. To je energija, ki vas vodi po poteh, ki se jih ne zavedate vedno. Ko se odločate drugače kot je v vaši osnovni naravi. In avgusta imate možnost izkoristiti moč vaše rojstne energije združeno z letno energijo z vašimi sanjami o vašem življenju.

Vprašajte se: Kdo sem? Kaj sem? Kaj hočem od življenja?

Vprašajte se v miru, v tišini in v mirovanju. In ‘nabirajte’ odgovore. Čakajte toliko časa, da imate občutek kot, da odgovorov ni več. In takrat se vprašajte še enkrat in še enkrat. In nato boste začutili prave odgovore, ki prihajajo iz vas, ki prihajajo iz vašega srca. Ko jih slišite, postanete mirni, sproščeni in samozavestni… Veste, da ste to vi in veste, da je to prava pot.


Križ, ledvici, spodnji del telesa…

Vaše zdravje in počutje

Večina težav je povezanih s spodnjim delom telesa, čeprav se lahko pojavijo tudi druge, predvsem povezane z žolčem, jetri in s preobčutljivostjo na mnoge snovi v vaši okolici - s tem tudi na hrano in pijačo.

Tako je ravno avgusta še posebej pomembno, da živite čisto - Da ste pozorni kaj pijete, jeste in v kaj občutite - v kakšni družbi se gibljete. Kajti vaši občutki odsevajo vse, kar slišite in vidite...

Ko želite vedeti kako, me kontaktirajte in z veseljem vam pokažem in tudi stojim ob strani, ko boste to želeli.


Končno se pričnete zavedati….

Partnerski odnosi in ljubezen

Končno se pričenjate zavedati, da je sedaj skrajni čas, da si pričnete ustvarjati življenje po vaših merilih. Torej, da ga pričnete tudi živeti. Ni dovolj obiskovanje tečajev, branje knjig, raziskovanje. Sedaj je skrajni čas, da vi naredite najtežje: Da vi sami (brez oprode) stopite korak k temu, kar veste, da je dobro za vas.

Bi se obnašali drugače, ko bi poznali način, da imate srce odprto ves čas, pa se tujci in neželene osebe ne morejo sprehajati po njem? Prav gotovo. In, ko vam zaupam, da je ta način preprost in se ga lahko naučite prej kot v desetih minutah, se bi ga želeli naučiti?


Kako pa posel? - ‘služba’?
- Vedno je potrebno ločiti posel od ‘službe’ - zaposlitve.

Na poslu od okolice dobivate ‘čudne’ zahteve za opravili, ki se jih praktične ne da izpolniti. Ne bodite skromni z besedami. Vprašujte - kako bi to rešili oni. Odstranite ego iz vašega življenja. Ni res, da bi morali vedeti prav vse. Bodite pa pozorni na vse podatke, ki jih dajete od sebe, ki jih zapisujete in shranjujete. Naj bodo večkrat natančno preverjeni....

Za bolj točne plane: uvajanje sprememb, načrtovanje dogodkov, poslovna potovanja, sodelovanje na sejmih itn, me pokličite. Kajti mnoge stvari izgledajo odlično, vse dokler jih ne naredite. In mnoge stvari izgledajo povprečne, ko pa naredite pravo akcijo v pravi smeri - so zmagovalne. Prastaro znanje smeroslovja, pretoka energije združeno z vašimi izkušnjami vas naredi zmagovalca. Pokličite me za sodelovanje.

Zabava in profit izzivi in zapravljanje ….

Potovanje in selitev

Letošnji avgust ni nikomur ugodno potovati - nikamor. Najbolje je, da ostane v okvirih običajnih poti blizu doma. Tako najlaže najde rešitve za vse izzive, ki se pojavijo v tem času.

Avgusta imate kopico smeri ugodnih za potovanja. Pot k vzhodu vam prinese mnoge izzive, vrnitev domov pa druženje, zabavo in radost. In, ko potujete na zahod je to potovanje zabavno, lahko celo donosno, vrnitev domov pa sproži mnoge več ali manj prijetne izzive.  Pot na jugovzhod in severozahod pa obveznosti, zaslužek in izpopolnitev mnogih vaših potreb in želja. Vendar je informacija podana na začetku pomembnejša. Torej pojdite na na kratke poti za dan ali dva.

Ko načrtujete selitev, imejte v mislih tudi vse tiste, ki se selijo z vami: partner, družinski člani. Selitev načrtujte dolgo vnaprej in me pokličite, da se dogovorimo za izračun pravih terminov in smeri. 

 Share on FacebookShare on TwitterShare on Google BookmarksShare on RedditShare on LinkedInShare on TumblrShare on DiggShare on NewsvineShare via e-mailPrint